Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 12 30, 18:45
Pirma nuotrauka turetu buti ikelta i koki nors internetini puslapi, yra ir tam specialiu puslapiu kaip kad photobucket.com ir nukopinus adresa prasidedanti [img] ji patalpinti i cia, tai labai paprasta.
Arba nuejus i properties nukopinti URL adresa, ir surinkti taip [img]URLadreasas[/img]
Na nezinau ar aisku.. =) Bet paveiksliukas butinai turi buti susaistytas su internetu.
Arba nuejus i properties nukopinti URL adresa, ir surinkti taip [img]URLadreasas[/img]
Na nezinau ar aisku.. =) Bet paveiksliukas butinai turi buti susaistytas su internetu.
Pagelbekit ir aplankykit mano nongramiesti:), nuo zmoniu skaiciaus priklauso mano miestelio augimas! Dekui:)
http://nongrata.myminicity.com
http://nongrata.myminicity.com
- 2008 01 07, 21:09
Sianakt neissimiegojau, atsikeliau per prievarta... Reikejo vaziuoti i universiteta tvarkyti dokument del grizimo po akademiniu. O taip nenorejau.. Bet! Pasakiau sau: "Mergyte, o kas kitas tai padarys, jei ne tu? Judinkis... Prie veidrodzio, pasisukuok... Ir mars i mokyklele!" Dar passiatsikalbinejau siek tiek, bet prisiverciau.
- 2008 01 07, 21:51
saunuole saule! :jap
Manigrivette rašė:Sianakt neissimiegojau, atsikeliau per prievarta... Reikejo vaziuoti i universiteta tvarkyti dokument del grizimo po akademiniu. O taip nenorejau.. Bet! Pasakiau sau: "Mergyte, o kas kitas tai padarys, jei ne tu? Judinkis... Prie veidrodzio, pasisukuok... Ir mars i mokyklele!" Dar passiatsikalbinejau siek tiek, bet prisiverciau.![]()
saunuole saule! :jap
If you happy and you know it, share your meds!
- 2008 01 14, 21:41
Siandien as vos nepramigau darbo... baisiai norejau miegau... bet ryta praplesiau akis ir pradejau saukti: "Tu, rupuze, judink subine is lovos, kelkis... (pyp)... tu pyp... tu krušy, kelkis ir kovok!!!... Ka nesikeli, tuoj is taves as visa š... išmušiu... nukritai ir atsispaudei 50 kartu... " Tada atsikeliau, nusiprausiau, isgeriau kavos ir nuejau darban... As tai vadinu svelnia savitaiga... =) As va pagalvoju, jeigu is musu visu cia sudarytu spec buri ir pasiustu i kariuomene... gal ir depresija praeitu, ka manote?
- 2008 01 14, 22:03
Gali buti! Kariuomene, kuriai paserti per diena pakanka kibiro uspakajoncu.
Bet saunuolis siaip. As visada taip kovoju su apatija.
Bet saunuolis siaip. As visada taip kovoju su apatija.
- 2008 01 14, 22:26
Che che, mano šiandienos atsikėlimo strategija sakyčiau buvo priešinga Horacijiškajai:))-kadangi man rytas pati blogiausia dienos dalis, tai kuo švelniausiai raminau save, kad va tuoj, kiek atsibusi ir bus jau ramiau, va jau tuoj, kiek pagulėsi ir surasi jėgų atsikelti; ir labai gerai pavyko:)
- 2008 01 15, 09:25
Siandien irgi panasiai elgiausi... rezultatas: jau visi senokai dirba, o as - ka tik atejau... rytas, ypac rudeni ir ziema yra toks ziaurus dalykas... bet kas idomiausia, kai vasara ruosiesi kur zvejoti ar dar kur, atsikeli lengvu lengviausiai... visa esme, turbut, tame suknistame darbe... =) Nekenciu ziema keltis anksti...
Praeive rašė:Che che, mano šiandienos atsikėlimo strategija sakyčiau buvo priešinga Horacijiškajai:))-kadangi man rytas pati blogiausia dienos dalis, tai kuo švelniausiai raminau save, kad va tuoj, kiek atsibusi ir bus jau ramiau, va jau tuoj, kiek pagulėsi ir surasi jėgų atsikelti; ir labai gerai pavyko:)
Siandien irgi panasiai elgiausi... rezultatas: jau visi senokai dirba, o as - ka tik atejau... rytas, ypac rudeni ir ziema yra toks ziaurus dalykas... bet kas idomiausia, kai vasara ruosiesi kur zvejoti ar dar kur, atsikeli lengvu lengviausiai... visa esme, turbut, tame suknistame darbe... =) Nekenciu ziema keltis anksti...

ir sedziu sau patenkinta

Tikrai naudinga pakovoti su apatija... =)
Sirdis atsigauna toki pagniauzius