Moderatorius: Astro-Meška

Parašėlakstute
#15632 butu puikumelisi kad pamokintum :DD :angel
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15634 Apšviesk !! :flo
Vartotojo avataras
Parašė persona_nongrata
#15645 Pirma nuotrauka turetu buti ikelta i koki nors internetini puslapi, yra ir tam specialiu puslapiu kaip kad photobucket.com ir nukopinus adresa prasidedanti [img] ji patalpinti i cia, tai labai paprasta.
Arba nuejus i properties nukopinti URL adresa, ir surinkti taip [img]URLadreasas[/img]

Na nezinau ar aisku.. =) Bet paveiksliukas butinai turi buti susaistytas su internetu.
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15782 Dėkui. Čia tau.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#16262 o mane jau viskas uzkniso, ikalaiu fizo :bloga ir sedziu sau patenkinta
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#17337 susitvarkiau virtuve ir padariau pietus...nors pietus darant kazkoks nerimas prasidejo...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18047 Sianakt neissimiegojau, atsikeliau per prievarta... Reikejo vaziuoti i universiteta tvarkyti dokument del grizimo po akademiniu. O taip nenorejau.. Bet! Pasakiau sau: "Mergyte, o kas kitas tai padarys, jei ne tu? Judinkis... Prie veidrodzio, pasisukuok... Ir mars i mokyklele!" Dar passiatsikalbinejau siek tiek, bet prisiverciau. :ubju :da
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Manigrivette rašė:Sianakt neissimiegojau, atsikeliau per prievarta... Reikejo vaziuoti i universiteta tvarkyti dokument del grizimo po akademiniu. O taip nenorejau.. Bet! Pasakiau sau: "Mergyte, o kas kitas tai padarys, jei ne tu? Judinkis... Prie veidrodzio, pasisukuok... Ir mars i mokyklele!" Dar passiatsikalbinejau siek tiek, bet prisiverciau. :ubju :da

saunuole saule! :jap
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18067 Aciu. :))) Tikrai naudinga pakovoti su apatija... =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#19329 Vaziavau brolio leliuko aplankyti :DD nu noriu ir as tokio :roll: Sirdis atsigauna toki pagniauzius
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#19362 Siandien as vos nepramigau darbo... baisiai norejau miegau... bet ryta praplesiau akis ir pradejau saukti: "Tu, rupuze, judink subine is lovos, kelkis... (pyp)... tu pyp... tu krušy, kelkis ir kovok!!!... Ka nesikeli, tuoj is taves as visa š... išmušiu... nukritai ir atsispaudei 50 kartu... " Tada atsikeliau, nusiprausiau, isgeriau kavos ir nuejau darban... As tai vadinu svelnia savitaiga... =) As va pagalvoju, jeigu is musu visu cia sudarytu spec buri ir pasiustu i kariuomene... gal ir depresija praeitu, ka manote?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#19364 Gali buti! Kariuomene, kuriai paserti per diena pakanka kibiro uspakajoncu. :D

Bet saunuolis siaip. As visada taip kovoju su apatija. :super
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Manigrivette rašė:Gali buti! Kariuomene, kuriai paserti per diena pakanka kibiro uspakajoncu. :D

Bet saunuolis siaip. As visada taip kovoju su apatija. :super

Ne... kaip tik jokiu vaistu... kad suzveretumeme... =)
Parašė Praeive
#19371 Che che, mano šiandienos atsikėlimo strategija sakyčiau buvo priešinga Horacijiškajai:))-kadangi man rytas pati blogiausia dienos dalis, tai kuo švelniausiai raminau save, kad va tuoj, kiek atsibusi ir bus jau ramiau, va jau tuoj, kiek pagulėsi ir surasi jėgų atsikelti; ir labai gerai pavyko:)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Praeive rašė:Che che, mano šiandienos atsikėlimo strategija sakyčiau buvo priešinga Horacijiškajai:))-kadangi man rytas pati blogiausia dienos dalis, tai kuo švelniausiai raminau save, kad va tuoj, kiek atsibusi ir bus jau ramiau, va jau tuoj, kiek pagulėsi ir surasi jėgų atsikelti; ir labai gerai pavyko:)

Siandien irgi panasiai elgiausi... rezultatas: jau visi senokai dirba, o as - ka tik atejau... rytas, ypac rudeni ir ziema yra toks ziaurus dalykas... bet kas idomiausia, kai vasara ruosiesi kur zvejoti ar dar kur, atsikeli lengvu lengviausiai... visa esme, turbut, tame suknistame darbe... =) Nekenciu ziema keltis anksti...