Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#194088 Ne Tomash, problemas reikia spręsti. O t.y. išmesti visą alkoholį ir per kitus rinkimus negerti, o blaiviai pagalvoti kad gal geriau tokio politinio cirko nereikia rinkti į valdžią...
ParašėKatinas
Tomash rašė:dabar kaltinkim del visus mus istikusiu bedu alkoholi ir kubiliu ir visos problemos tuom issispres

:D mirtinai cia.

xDMx rašė:Visata išnyks, alkoholis taip pat.

xDMx, atrodai kaip visiskas diletantas su tokiais pasisakymais.
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2010 06 24, 21:57. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėTomash
#194090 as turiu klausimeli, kuom visos tavo litanijos apie kapitalizma, komunizna ir pan yra susija su alkoholio vartojimu, kas per zmoniu skirstimas i lyderius ir pan. kokia to prasme?
ParašėKatinas
#194095 xDMx, siaip jau niekur nerasiau, kad alkoholizmas ir zmonos dauzymas yra gerai. Turi problemu su suvokimu.
Tavo posta leidau sau istrinti del kai kuriu palinkejimu.
ParašėŠiršė
xDMx rašė: Nes kai kurie žmonės net nežino kam gyvena. Nori pasakyti jiems nereikia lyderio pavyzdžio?

Tai čia jau žmogaus tragedija, jeigu jis nesugeba pats apsispręsti. Ir - taip, aš manau, kad joks lyderis čia nepadės. Nes tokį žmogų ne kažkuo sekti mokyti reikėtų, o pačiam mąstyti. Tas lyderis amžinas nebus, o jeigu esi toks bevalis, kad tesugebi į kitus žvalgytis, anksčiau ar vėliau šunkeliais nueisi.

Viskas, čia mano paskutinis pranešimas šia tema, įgriso tos šnekos apie lyderius iki gyvo kaulo.

O jeigu jau į temą - nematau prasmės tokiuose kraštutinumuose, kaip kad neduokdie vyno taurės negali išgerti. Saiką reikia jausti. Ir nedramatizuot.
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#194105 Širšė, matau neskaitai mano komentarų iki galo :) tai teisingai - kam čia veltui ginčytis.
ParašėTomash
#194107 xDmx nepyk bet tu man atrodai labai religingas jei ne tai tada tu man uznesi i sektanta. izeist tikrai nenorejau
ParašėŠiršė
xDMx rašė:Širšė, matau neskaitai mano komentarų iki galo :) tai teisingai - kam čia veltui ginčytis.

Skaitau. O jeigu tu nori pasakyti kažką, ko nesugebi išreikšti žodžiais, tai jau nebe mano bėdos...
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#194129 tai, kad tu savo komentaruose tik kitais žodžiais kartoji mano nuomonę... :D :D
ParašėŠiršė
#194136 ???????
Tu sakai, kad lyderiai reikalingi, aš - kad ne; nežinau, kur čia galima įžvelgti pasikartojimą
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
Širšė rašė:Tas lyderis amžinas nebus, o jeigu esi toks bevalis, kad tesugebi į kitus žvalgytis, anksčiau ar vėliau šunkeliais nueisi.

xDMx rašė:Kartais reik sutikti lyderius, kad jie parodytų, kad kekvienas turime stiprybę ir pamatą giliai savyje. O jie mielai dalinasi ir paskatina, bet viską padaryti teks pačiam.

Ar aš kur sakiau, kad lyderis turi būti amžinas?????

Širšė rašė:O jeigu jau į temą - nematau prasmės tokiuose kraštutinumuose, kaip kad neduokdie vyno taurės negali išgerti. Saiką reikia jausti. Ir nedramatizuot.

xDMx rašė:Be abejo svarbu ne žmogus geria ar ne, o koks jis yra žmogus. Aš saikingą vyno, alaus gerimą toleruoju.
ParašėŠiršė
#194164 Apie gėrimo saikingumą tai mes net nediskutavom :)

Lyderis neturi būti amžinas. Jo apskritai neturi būti. Jeigu žmogus gali pasiduoti kito įtakai - lyderio, šiuo atveju - jis silpnas. Viskas. Galime baigti šitą diskusiją?
ParašėTomash
#194181 moderatoriai lock arba delite sia tema =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#194183 sutinku su Tomashu...paskaitau čia,tai totalus nusišnekejimas.....
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#194189 Trinkite :)

tik Širšė tegul visus pamoko kaip vos gimus ir esant dar vystykluose viską žinoti, būti stipriam žmogui ir niekad nesiremti kito žmogaus pavyzdžiu. Nes anot jos - stipriam žmogui jokio lyderio ir pavyzdžio nereikia ir jis jau viską žino. Labai man čia įdomu :)