Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#195852 gulejimas pavesy su vienu vaikinuku :lakstau :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196897 gulejimas ant žolės,klausant muzikos.žiurejimas i debesis ir matymas įvairių formų,figūrų....pamačiau vaiką,laikantį kažką rankoj,žvakę,krokodilą ir raganą ant šluotos :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#197565 Pasisėdėjimas su tomash, ledų valgymas ir šaip viskas faina, faina , faaaina =)
Parašė zvalgas
#197573 skaiciau knyga ir peckeliojau , gera diena siandien :super
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#199214 ilgas popietinis miegas :D
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#199395 Bendravimas :da
Vartotojo avataras
Parašė enya
#199422 Laukimas :angel
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#199557 Miegas ;lialia sapnavau , kad kažkur klaidžiojau tarp gruvėsių, tada atlindo kažkokia būtybė , įsikūnijo ji į mane ir iš mano sielos gelmių sako , kad dabar viskas pasikeis , kad ji sutvarkis mano gyvenimą nes mato , jok aš pati esu bejėgė viena ką nors keisti . Tokia linksma nuotai pabudau . :D
Parašė Gotautė
#200605 Kaip ir kiekvieną mėnesį dalyvavau dviratininkų rengiamoje akcijoje "Kritinė masė". Šįsyk susipažinau su naujais žmonėmis, pasiklausiau linksmos muzikos, šokau vairuodama dviratį ir dar daug mažų malonumų :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200968 Mėgstamiausių ledų valgymas šiltoje vonioje :sninga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200987 ilgokas knygos skaitymas su arbata,klausant muzikos,veliau susitikau su draugais ir smagiai pasisedejom valandele..... =)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201347 Romas
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#201509 Bet šiandien jau negėriau (vakar buvo šventė)
Tačiau šiandien džiaugsmo sukėlė lietus ir nereikėjimas niekur eiti.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201744 matyt,geriausia,kas šiandien buvo,tai vienai klausyt Arbatos koncerto.labai del to džiaugiuos,išgirdau daugiau jų dainų ir smagu,kad tai visai faina grupė =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#202682 susitikimas su drauge :lakstau