Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#197023 Sapnai gali būti susiję su vaistais.
Aš irgi nuo kažkurių vaistų labai sapnuodavau visokius marazmus. :bloga
Parašėnemoku
#197024 Man tam tikru metu irgi buvo dažni košmarai, baigus vaistus gerti nebesapnuoju.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#198516 nu parsinesiau as buteliuka ir ateinu painkst...SIAUBAS KAIP AS BIJAU JUOS GERT.. man israse 1 mg...kas geret pasakokit kokia savijauta po pirmos tabletes ??? pirmom dienom?? ar nesustorejot ???pasakokit nes labai bijau nzn kaip gert prisiverst :kaltas :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#198532 nestorejama nuo fluanxolio uztat ikyrumus tai kaip trintuku :)

megink, visada galesi keisti jei jausi kad netinka
Parašė Smilte
#198538 Man po pirmos dozės suėmė labai didelis miegas. Miegojau gal 16-18val, po savaitės ar dviejų apmažėjo iki 10-12val per parą. Dabar miegu normaliai. Man svoris šiek tiek auga, bet gal dėl to, kad kai mane migdo, o aš nenoriu miegoti kemšu saldumynus, kad cukrų pakelti ir atseit neims miegas. Stebėk ar nedidės poreikis saldumynams ir bandelėms, makaronams, o tuomet stenkis išlaikyti tas pačias porcijas kaip ir anksčiau valgei. Čia aš iš savęs esu pastebėjusi.

Šiaip apie šiuos vaistus neturiu nieko blogo pasakyti.
ParašėŠiršė
#198606 Dėl mieguistumo teisybė :bloga O svorio visiškai nepriaugau. Kartais rankos drebėdavo truputuką
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#198627 skamba nebaisiai...oi man reik tuos ikyrumus salint..dar negeriau, nes labai itemptas laikas..visokie vazinejimai..jura..bandymas pribaigt atostogas..nenoriu ju gadint...gal savaitgali bandysiu nzn
Parašė Benny
#198836 ar gerai jis tinka nerimui gydyti? mano nerimas didziausias
vartoju cipralex 10 mg, trittico retard 150 mg, fluanxol 1 mg, 200 mg seroquelio
kazkaip trittico retard nerimui netinka vartoju jau ~ 3 men
Parašė Benny
#198837 o del svorio tai nuo jo auga ir labai greitai todel buvau ji metes bet ziuriu kad dabartiniai vaistai nepadeda nerimui gydyti :(
Parašė Benny
#199367 geriu fluanxoli ir galiu pasakiti kad tikrai miegas susitvarke miegu gan neblogai nakti atsikelus nesinori valgit) trittico retard nesutvarko nerimo man taip kaip sis vaistas :super
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199373 o kiek mg geri benny kad auga svoris ??ir kaip jis auga ? kiek kg >?pakilo aptetitas ?
Parašė Benny
#199399 anksciau buvo zveriskas apetitas, apie puse metu negeriau ir dabar pabandziau tai ziuriu kad nebera to apetito ir svoris neauga ( bent Jau tas dienas kurias vartoJu ))
Parašė Benny
#199400 dangiska geriu ryte 0.5 ir vakare 0.5 mg
Parašėnemoku
Benny rašė: ( bent Jau tas dienas kurias vartoJu ))

O tai tu ne kasdien juos vartoji?
Parašė Benny
#199457 dabar geriu kiekviena diena bet svoris nepadideyo
siaip nezinau po kiek gerti tai kaip mano giditoya isvaziavus i uzsieni
kazkaip kai isgeriu rite 0.5 mg labai patraukia ant miego
mieguistas pasidarau
gal per daug AD
rite 10 mg cipralex 0.5 mg fluanxol
vakare 100 mg trittico retard 0.5 mg fluanxol ir 200 mg seroquel
ne per daug kaip manot?