Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#191446 jožikai,žinau...viską aš žinau....šūdmaliauju su savo gyvenimu ir tiek....

ši diena prasidejo prieš 15min...muzika visu garsu,kava ir DK(ak,patinka man visgi čia :achtung )....tuoj vat reiks į 'darbą' xD tai nebus laiko savęs bukint...atpalaiduoja vaikai....
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#195374 Drauges namu tvarkymu
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#195382 vonioj
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#195387 kazka grazaus sapnvau :)
Vartotojo avataras
Parašė amika
#195390 ... nuo cigaretės..... :rukau

Negerai .. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#195653 labai greitai suvalgytais pusryčiais,velavimu ir sporto sales tvarkimu.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196495 ziurejau teletabius :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#197392 buvau mishke su dviraciu, prisirinkau voverushku umedziu ir raudoniki radau..
ParašėŠiršė
#197424 Pabudau apsikabinusi knygą, kurią man paskolino brangus žmogus :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197532 miegojau!!! :lakstau
bet tai ne,ta ragana man paskambino ir praneše džiugią žinią-turiu su jais varyt poilsiaut savaitei laiko.....nu nafik :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#197604 Bėgiojau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197609 Guns N' Roses muzika :lakstau :lakstau
ParašėtheExploder
#197927 prastai :/ šiaip ne taip išsiritau iš lovos pusę pirmos, naktį užmigau apie ketvirtą. vakare nesugebėjau nei nusiprausti, nei išsivalyti dantų, nei persirengti, tiesą sakant, todėl ryte jaučiausi purvina ir susidevėjusi. šiaip ne taip nusiprausiau, susitvarkiau, pavalgiau iškart pietus, ne pusryčius, išgėriau pirmąją antidepresanto puselę... visa likusi diena - prie kompiuterio, šūdmalystės. negaliu prisiversti nieko veikti. laukiu, kol pradės veikti antidepresantai - gydytoja sakė, po poros savaičių. ką gi. ilgai laukęs dar palauk
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201784 vos galedama atmerkt akis,išsiropojau iš lovos,pasidariau kavos,susitepiau sumuštinį ir pasileidau Jievos dainas....geras rytas :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204017 atsibudau,išgeriau vaistų,ir vel nuejau miegot isijungus muziką....tik ką atsikeliau =)