Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#199459 Mieguistumas po kurio laiko praeiti turėtų
Parašė Smilte
#199460 mane Fluanxol'is labai migdė, tai tada gydytoja man visą dozę perkėlė į vakarą (1mg). Gerdavau 19val ir 22val jau labai čiū-čią liū-lia :)

Bet gal geriau pasikonsultuoti su ja vaduojančia gydytoja?
Parašė Benny
#199461 o gal tiesiog per daug tu vaistu kiekis?
pabandysiu siandien vakare 0.5 mg fluanxolio o ryte negerti tik vakarais
dar manau gal cia nuo cipralexo ant miego traukia
Parašė Benny
#199462 o Jeigu vakare isgerisiu 1 mg o diena nebus to nerimo?
nes as specialiai geriu ryte kad diena nerima numustu didziausia)
Parašė Benny
#199464 va dar noreiau pridurt
kas gali buti kai isgeriu zaistu man pasidaro maistas nebe toks skanus kaip anksciau
nuo ko cia taip atsitinka?
Parašė Smilte
#199465 Gal Tau tiesiog apetito mažėjimas? tai būtų kaip šalutinis poveikis. Kai gėriau sertraliną, tai jausdavau metalo skonį (fui..).

Kai aš išgerdavau Fuanxol'į vakare tai išsimiegodavau naktį, o ryte buvo dar jo toks veikimas, bet ne pats pikas. Bet man jis buvo stabilizavęs nuotaiką taip labai žemai. Tai netiko ir nutraukiau po dviejų mėnesių.
Parašė Benny
#199466 va va ir man panasus skonis cia nuo fluanxolio ar nuo ko :bloga
Parašė Benny
#199467 bet rite atsikeliau buvo ir apetitas ir maistas skanus o va isgeriau kita tablete fluanx. ir pasidare toks apetito mazeimas ir maistas be skonio
ParašėŠiršė
#199469 tu geriau jau gydytojo nurodymų laikykis...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199480 1 mg maziausia doze yra kiek skaiciau...
jetau kaip gerai butu kad man apetita mazintu..bent sulieknieciau :D
Parašė Benny
#199539 siandien dar paskaiciau apie seroxat kad is nerima nuima ir gido isgeriau rite 10 mg cipralex ir 10 mg seroxat bet iauciu kad per daug labai iauciuosi energingas tai reiskia per daug vaistu
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#199546 tai pasalinis poveikis ...ir reikia gert kaip gydytojas nurode
Parašė Benny
#199549 skaiciau seroxat instrukciioi kak is nuo nerimo o kaip del cipralex ar is toks ligiai pats kaip serox?
ParašėŠiršė
#199550 tu nekeisk dozės savo nuožiūra, pagerk kurį laiką kaip gydytojas paskyrė ir po kurio laiko sumažės šalutinis poveikis greičiausiai.
Parašė Benny
#199681 kas gali but vel prabudineyu naktim ir valgit norisi nors ir nakciai 1 mg fluanxolio geriu(
vel nerimas turbut atsirado gal per maza doze?