Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#199600 Aš dažniausiai nieko gero ir prasmingo neveikiu , o jei kažką atlieku man užplūsta pasitenkinimo euforija . Todėl noriu ,kad man skirtut užduočių :DD
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#199635 Nulipdyk dar vieną zen figurėlę...Aš tau pranešiu,kai pabaigsi ką su juo daryti :)
Išsimaudyk dar kartą prieš vasaros pabaigą kokiam vandens telkinį
ParašėŠiršė
#199650 Susirask kokį nors dailininką/kompozitorių/poetą (priklauso nuo to, kuo domiesi), apie kurį buvai truputėlį girdėjusi, bet juo daugiau nepasidomėjai, ir paieškok jo darbų :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Nulipdyk dar vieną zen figurėlę

O kodėl būtent tokią ? na gerai gerai nesikabinėsiu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#199673 Vaje kokios smagios užduotys =) Prisiskaičiau Vytauto Mačernio kūrybos.

Čia man jos pats mėgstamiausias

Einu, bet nežinau, į kur nueisiu,
Ir gyvenu, bet palaidai ir be prasmės:
Ragaudamas gyvenimą kaip vaisių
Ir vėl jį nešdamas kaip naštą ant peties.

Aš klausiau kunigų ir filosofų -
Atsakė jie, išdėstė viską išsamiai.
Bet man širdis ir šiandien lygiai sopa:
Kodėl pasaulis ir žmogus, ir visa tai?

Ir taip einu tolyn šio klausimo keliu
Po nežinios dangum, pavargusiu žingsniu.
Bet jei randu užsimirsimo smuklę pakely, -

Tai linksmas per dienas naktis puotauju,
Kol nuobodžio tarnai, rimtuoliai rūškani,
Vėl išmeta į klausimo kelius iš naujo.
:lakstau
Parašė Gotautė
#199740 pasidaryk pedikiūrą :DD
apsirenk gražiausiai ir eik į parduotuvę nupirkt maisto į namus :da
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200240 Niekaip negaliu pakliūti į miestą, kad gražiai apsirengus nueičiau nusipirkt modelino ir dar šio bei to :war
Parašė BYLS7F
#200246 nueik į bažnyčią ir atlik išpažintį.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
BYLS7F rašė:nueik į bažnyčią ir atlik išpažintį.

Soriukas, bet negaliu , nors gal tai preištarauja nerašytiems šio žaidimo įstaymams ..nors nėra konkretaus laiko tam atlikti, na tai per kokius 2 metus gal ir įvykdysiu užduotį :D
Parašė Gotautė
#200258 Priskink lauko gėlių puokštę, o grįžus susižinok internete daugiau apie tas gėles, kurios jau bus pamerktos vazoj (kitas variantas - gali gėles džiovinti arba pinti vainiką) =)
Atlikus užduotį būtina parašyti, kurį variantą pasirinkai.
ParašėtheExploder
#200260 parašyk žinutę kokiam nors pažįstamui, su kuriuo jau ilgą laiką nebendravai ir pasiteirauk, kaip jam sekasi, gal net susitark susitikti ;}
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#207310 Užsukau į šį forumą ir pasidarė gėda... Nes aš labi neatsakingai žiurėjau į užduotis. Na ,bet pasiteisinimas tas , kad aš visai neatradau laiko čia panaršyt .

Nulipdyk dar vieną zen figurėlę...Aš tau pranešiu,kai pabaigsi ką su juo daryti
Išsimaudyk dar kartą prieš vasaros pabaigą kokiam vandens telkinį
Manęs visai netraukė lipdyti kažką su tom zen figūrėlem... o esu toks žmogus kuris per prievartą retai ką nors daro .
na bet štai vistiek šioke tokia statulėlė. o čia foto kaip įrodymas :) tik va nuotraukos kokybė labi prasta,bet įžiurėti kažką galima
1 ) Paveikslėlis
Paveikslėlis

2 ) neatlikau šios užduotės nes jau buvo peršaltas ora..ir nes ..kadangi aš tokia šalsmirė,tai nenorėjau kankint savęs..sorry minusas man.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
pasidaryk pedikiūrą
apsirenk gražiausiai ir eik į parduotuvę nupirkt maisto į namus

Oj jėėėė šitą atlikau labai greitia , net nepamenu kada :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Priskink lauko gėlių puokštę, o grįžus susižinok internete daugiau apie tas gėles, kurios jau bus pamerktos vazoj (kitas variantas - gali gėles džiovinti arba pinti vainiką)
Atlikus užduotį būtina parašyti, kurį variantą pasirinkai.

Aš per vasarą pripyniau daug vainikų tai turbūt užsiskaito :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
parašyk žinutę kokiam nors pažįstamui, su kuriuo jau ilgą laiką nebendravai ir pasiteirauk, kaip jam sekasi, gal net susitark susitikti ;}

parašiau , parašiau ir net susitikau :lakstau Buvo labai faina , nes tai buvo pirmas mūsų susitikimas.