Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Medeja rašė:pagaminau pietums kazkokia sizofreniska nesamone

Sizofreniska nesamone pietums? Niam niam... O kas dezertui? Paranoiku pudingas? =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#19301 desertui nupirkau cigareciu.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#19303 Klausyk, bet tai nesamone... rukyti... tiek daug... baisu... sudziusi... oda suvys.. vaikas tavo prisikvepuos nesamoniu visokiu... pirstai pagels.... dantys paruduos... drabuziai ir plaukai igaus kvapa... galiausiai plauciu vezys... metastazes pasieks kepenis ir amen... =) mesk, kol nevelu...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#19306 tavo tiesa
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Medeja rašė:tavo tiesa

As tik patariu... jei ka... nepriekabiauju... =)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#19308 niekas prie manes nepriekabiauja
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#19594 Persistumdziau baldus pagal save-taip keistai dabar kambarys atrodo :valio
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:Persistumdziau baldus pagal save-taip keistai dabar kambarys atrodo :valio

:super
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20013 Mano zieminis paltas man gerokai per platus. Taigi nutariau pakelti sagas ir dabar jis kur kas geria ant manes atrodo. :))) Dar nuemiau nuo jo kailiukus, kuriuos teta buvo uzdejusi - nutariau, kad visokia prabang ne man. =)
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#20016 tokiu metu sugalvojei persiuti sagas?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20020 Na, vis sioks toks veiksmas. =)
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#20022 saunuole gal man reiktu kada taip geles persodinti tik gaila kad vienam per sudetinga labai jau dideles ir dar su spygliais
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20024 O kokiu geliu turi?.. Gal bus matytos kokios... =)
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#20027 karpazoles dvi kurios jau ant palanges netelpa o vazonai jau pries du metus jom buvo per mazi bet vistiek augo ir gerai buvo dabar griuti pradejo
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20028 Paziurejau nete, kaip jos atrodo. Grazus ziedai. :super