Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196494 tai,kad su drauge gelbejom sraiges,kad jų nesutraiškytų banda žmonių :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196851 man pasake 'atrodo,lyg ir brunete esi,bet tai reaguoji kaip blondinė',kai ne taip supratau,ka man pasakė :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197350 buvo labai linksma,kai tvarkemes su draugais ir buvo radijas ijungtas,ir pasileido Justin'o Bieber'io daina,mes metem sluotas ir emem sokt :rose :taram
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197620 frazė iš filmo(dideliam sielvarte žmogus) "Kalvi,aš netikiu sa.vižudybe,bet jei tu pabandysi,galbūt tai mane pralinksmins" :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#198596 pagaliau supratau ką reiškia grupės Žas pavadinimas.....siaubas,bet juokinga. :achtung :achtung :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#198953 klasės draug-o(ės) nuotrauka, kaip atrodo dabar per face book
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200459 kažkokio pramogu parko "Tarzanija" afiša...ejau ir lūžau :D :D
Vartotojo avataras
Parašė wall
#201144 kai buvau pievoje ir atsigulusi žiūrėjau į pilkai mėlyną dangų ir tas mano katino pasakytas "miau" ir pakėlusi galvą pamačiau kad jis mane tuoj puls :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
the ending rašė:man pasake 'atrodo,lyg ir brunete esi,bet tai reaguoji kaip blondinė',kai ne taip supratau,ka man pasakė :D

aš irgi neseniai sužinojau tokią panašią frazę, tik in english: think like brunette, act like a blonde
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201880 šiandien iš vieno žmogaus buvo tokia išvada(kai žiurejom nuotraukas):
"vat [mano vardas] visose foto pikta,bet kai apkabina ją kas,tai šypsosi,tai vat,kad jį šypsotųsi labiau-apkabinkit ją" :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#202601 biologijos mokytoja,pasakius "kai kurie gyvi organizmai,tokie kaip mes,šalina medžiagas numesdami lapus" :achtung :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203068 Skambutis :
- Sveiki, čia mokesčių inspekcija?
-Taip.
-Mano kaimynas kažką valgo.
-Būsim po 5 minučių.