Moderatorius: signs

Parašė Benny
#200084 bet as kitaip negaliu man kiekviena diena vis kas nors bloga ;( labai stebiu savo sveikata
Parašė Benny
#200088 man vis kas butu kaip ir gerai tik kad ne sitie naktiniai pabudimai labai dazni ir nesusivaldimas pavalgit po 3 - 4 kartus i nakti :(
Parašė Benny
#200089 zinok tai labai iskankina ir vargina..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200919 noriu paklausti ar lexotanilis nuimtu kazkiek nerima ir toki kaip drebuli ? sujaudinima ? ir ar geriant neuroleptikus tie salutiniai su laiku irgi isnyksta ar taip ir liks ? :bloga
Parašė kukutis
#200923 Mane leksotanilis, deja, tik migdo, bet manau verta pabandyt. Gal Tau padėtų. Aš irgi neuroleptikus vartoju, taip pat jaučiu nerimą, bet gydytoja sako, kad jis ne nuo neuroleptikų.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#200930 siaip drebuli nuima cyclodolis ir panasus trihexiphenidylum vaistai
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#200933 nera labai baisiai kaip kavos pergerus stipriai jauciuos galima kentet tik uzknisa..ir dar mieguista prie viso to ..is lovos neislipu :)
Parašė Benny
#200999 mane lexotanilis ir gi migdo anksciau nuimdavo nerima bet dabar migdit pradeyo) o kaip fluanxolis gidant ar nuima nerima? nes man giditoya liepe gert ne 1 mg o padidint iki 2 mg :song
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#201000 na turetu nuimt su laiku kai salutiniai praeis
Parašė Benny
#201001 siaip pabandziau xanax nakciai 0.5 mg ir 2 kartus diena po 0.25 mg tai padeda gerai bet giditoya parase kad prie yo greitai priprantama ir negalima ilgai vartot
Parašė Benny
#201002 siaip kai pirmas dvi dienas igeriau fluanxolio 1 mg tai nebuvo nerimo bet vel prasideyo toks drebulis ( nerimas ) cia gal salutiniai reiskiniai? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#201005 jo, benny cia ne nerimas... jei toks drebulys nenustygimas vietoje, ale plesymas ranku koju, noras vaiksciot ar judint kojas tai yra salutinis fluanxolio grozis
Parašė Benny
#201011 Virtual tokio nera kad nenustigstu vietoi bet drebulys gal baime :/
Parašėnemoku
#201064 Šito vaisto vienas retesnių šalutinių poveikių yra drebulys.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#201118 man tai labiausia pasireiskie nervingumas jautrumas diglumas , galvos skausmas ir silpnumas ..