Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
#195705 Sapnavau du įdomius sapnus :)

Pirmasis, jog aš auginu žiurkėną, kurio narvelyje yra vaizdą didinantis veidrodis. Tas žiurkėnas visą laiką sėdi ir žiūri į savo atvaizdą. Sykį jį paleidžiu pabėgioti po kambarį, ir jis pamato paprastame veidrodyje, jog nėra toks didelis, koks manė esąs. Grįžta į savo narvelį ir sėdi sustingęs, nusisukęs nuo to didinančio atvaizdo, jo akys atrodo milžiniškos, juodos, pats paklaikęs.

Kitas, jog einu pasivaikščioti ir randu pilį, kurioje vyko kažkurio J.Austen romano veiksmas. Nutariu pasižvalgyti. Tačiau kai įeinu į vidų, pamatau, jog ten pilna šmėklų. Dalis jų - J.Austen romano veikėjai, kitos - žmonių, bandžiusių patekti į pilį. Man pavyksta pabėgti, tačiau kai pamėginu kalbėti, suvokiu, kad mano kalba tapo keistu gargaliavimu (tam, kad negalėčiau niekam papasakoti, ką mačiau). Bandau kalbėti, o visi žmonės iš manęs juokiasi.
Parašėeggle
#195706 Apsimečiau kad esu kažkokia įžymi aktorė ir ėjau vėlai vakare namo, tik staiga mane užkalbino du vyrukai. Žinojau kad negalėsiu nuo jų pabėgt, jaučiausi beviltiškoj situacijoj, negalėjau nieko padaryt, aplink nebuvo nieko. Mane subadė peiliu, bet prieš atsijungdama ir patekus į keturių mėnesių komą, spėjau juos abu nužudyt su tuo pačiu peiliu. Po to kai atsibudau iš komos į mokyklą iškart pradėjau eit, tiek ir teprisimenu...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#196276 kažka labai keisto,nors praktiškai nemiegojau šianakt....vel kažką su ledu ir dailiuoju čiuožimu..veliau prisisapnavo vienas žmogus,pasidare liudna.....o veliau atsikeliau ir prisiminiau kita žmogu ir apsižliumbiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#197607 sapnavau kažkokius tais gotus...nežinau,gražūs tokie buvo,o jų tas lyderis,ar vadas,ar kaip ten jis,toks aukštas blondinas,juodom lūpum,akis pasidažęs ir ilgu juodu odiniu paltu(mmm,labai sexy atrode :luv: ) bet pasirodo,jie ten satanistai kažkokie buvo..vat,ir užpolė mane :achtung
aš begau,jie nepagavo,bet kažkaip vel pas juos atsiduriau......nu žodžiu,apsurdas kažkoks...bet vaikinukas labai gražiai atrode,ir kas juokinga,kad jį pažįstų......... :achtung :achtung
ParašėKūnas
#200025 Kažkelintą naktį sapnuoju, kad mane persekioja vidutinio amžiaus vyras ir nori užmušti. Jis tiesiogiai manęs nežudo, bet sapne kyla didžiulis nerimas. Iš pradžių nuo jo slėptis mano dabartinėje gyv. vietoje padeda keli žmonės, kurių aš neatsimenu ir... šuo, toks kaip Stalkeryje (realybėje nesu turėjęs jokio šuns). Pvz. naktį šuo ilgiai loja, tai mes slenkam pažiūrėti, darom visokias schemas, kaip padaryti taip, kad tas vyras neįspruktų vidun. Na o šiandien sapnuoju, kad pabudau ne namie, bet šalia jo esančiame sode. Aplink žmonių jau nebėra, nebėra ir šuns, tik netoliese matyti dvi išmatų krūvelės. Aš slenku į namą, pasižiūru už kampo - ogi vėl tas mano draugas stovi. Greitai įbėgu naman ir užsirakinu, o jis nespėja manęs pavyti.

O kitas sapnas: kažkokiu būdu patenku į nežinoma paralelinį pasaulį, kur nėra žmonių, tik industrinis peizažas ir apgriuvę namai. Išties tas pasaulis labai erdvus, aš slankioju gatvėmis, o tie namai kėsinasi mane užgriūti. Aš visaip nemalonaus susidūrimo išvengiu ir prieinu kažkokią bandą žmonių. Lygtais vengrų ir kaukaziečių samplaiką. O ten man siūlo rinktis žmoną iš jaunų ir labai jaunų mergaičių. Aš pareiškiu norą rinktis iš kiek kitokių merginų.

Sapnai labai ryškūs, ilgi, interpretuoti antrą lengva, tačiau su pirmu (pvz. išmatų krūvelėmis) šiek tiek sunkiau.
Vartotojo avataras
Parašė shaulys
#200170 Gana keistą sapną sapnavau.
Sapnavau kad mokykloje pas pirmąją mano mokytoją vyko kažkoks renginys, ir jame man liepė išdalint jos mokinių sąsiuvinius. Dalinau dalinau aš juos, ir staiga labai nustebau, kad ant vieno sąsiuvinio buvo mano vardas ir pavardė. Paklausiau maždaug, kas čia dabar, o man pasakė jog čia kažkokia tradicija ar panašiai.

Dabar kai pagalvoju tai visiška nesąmonė :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200463 Psichologę ir mane ištikusį panikos priepuolį..visai nesmagus sapnas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200908 kad ilipau į troleibusą pro vidurines duris,ir kad nebebuvo to nesamoningo lipimo pro priekį :achtung :achtung
Parašė Gotautė
#201105 sapnavau, kad valausi ausis :D
Parašėnemoku
#201125 Rugiagėles. Ryškias, gražias. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Ramu5 rašė:Sapnavau, kad Rusija užpuolė Belarusiją, o Lietuva pasiuntė savo pulkus, kad išgelbėtų.....

vat šitą sapną aš vėl sapnuoju, tik kažkokią variaciją šita tema, lyg ir pratęsimus/serijas, bet jaučiuosi kažkaip nejaukiai..norisi pabėgti iš sapno, prabudęs apsidžiaugiu... :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201670 sapnavau du baisius sapnus :bloga :
1)kad su drauge bandem laidot sušaudytas kates,ieškojom kačiukų kūnų,kažkas pasakė,kad konteinery,tai mums reikejo jų ieškot ten.keista,bet konteineriai buvo tušti ir tik melynuose šiukšlių maišuose gulėjo tie kūnai.bet vat neradom tarp kačiukų Šmėklos(motinos vardas) tada kažkur ant stogo girdejom merdejančios kates miaukimą,nelabai supratau,ką su ja padarem,o tuos kačiukus suvyniojom į drobulę ir palaidojom po obelim.... :bloga (aiški knygos įtaka)
2)o kitam sapne mačiau savo klasiokus,kolegas,vėl tą pačią draugę.buvom prie kažkokios purvinos upės,o aš ant tilto stovėjau,o ji pradejo siūbuot ir judint tiltą,o jis visas apgriuvęs :bloga
galiausiai pamačiau klasioką,ir prašiau padėt,o tas aptaškė mane upės vandeniu.įkritau.tada kažkaip plaukiau upe,kad ant kito tilto atsistot,nes nemoku plaukt ir labai bijojau paskęst.kai užlipau,jie abu priejo ir padėkojo,aš net nesupratau už ką,pasiunčiau ir nuejau.o kiti žmonės lyg kokioj migloj išgaravo :bloga
ir labai baisu pasidare kai atsibudau,išsigandau likt viena... :(
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201799 vėl košmarą :bloga
kad kažkoks DK narys norejo man pjūklu nupjaut kojas :achtung
kai,pabudau,jau daros juokinga,bet kai sapnavau,buvo baisu :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201922 ir vel košmaras!!!!!! :ubju

sapne nebuvo jokių pažįstamų,tik mano tėvas,kažkaip keista,bet jam tada buvo gal kokie 20 metų,na,o aš buvau aš,bet gal ten visai ne tėvas,o tik į jį panašus vaikinas,nes ten kaip ir draugas mano buvo,bet what ever...ir dar kokie 7 žmonės,kurių realybėj nepažįstu ir tie buvo mano draugai..ir mes kažkur ketinom keliaut ar bėgt nuo kažko,turejau kuprine,su pinigine,rūbais ir trupučiu maisto(matomai kelione keliom dienom) ir mes su tuo vaikinu(negi ten tevas buvo? :achtung ) pritūpem ir kažko ieškojau kuprinej,o buvom kažkokioj automobilių stvejimo aikštelej.ir iš už kampo išbego banda vaikinų,ir pradejo šaudyt,taip baisu pasidare....aš pradejau slink atbulom atgal.kad už mašinos pasislept,nes tas draugas buvo už,o aš prie mašinos..vat ir išgirdau jo klyksmą...labai išsigandau,maniau,kad jis numirs,tada sliūkinau atgal,mečiau kuprine..kažkaip šaude,o i mane nepataike...pradejau begt,prie kažkokio apstato radau savo tuos 'draugus' ir ibrgom i pastata....bet ir tie terorostai ten...nu siaubas..tada aš parkritau ir vienas prie manęs priejo ir ketino šaut į koją(truputi aukščiau kelio).o pri manęs buvo kažkokia mergina,ir ji sako "jis tau šaus ton pačion vieton kaip ir(ir pasake to vaikino varda,tik neatsimenu jo)" bet aš to negirdejau,ir visgi man atrode,kad draugas nužudytas,o aš išsidangau skausmo,bijojau,kad nešautų į koją,nes žinojau,kad tada nepaeisiu,niekam nepadesiu ir garsiai sušukau "po velnių,nešauk man į koją,šauk į širdį ar galvą,kad nusigalabičiau kuo greičiau ir nejausčiau šio pragaro,nagi,šauk,ir nužudyk mane,kokio velnio stovi,šauk!!!!!!" o mergina sako: "kokias nesamones čia kalbi??" bet jis nešove :achtung nuejo toliau..
mes su ta mergina ejom besislapstydamos nuo ginnkluotųjų ir ieškojom likusių 'draugų'...kažkaip vel priejo tas vaikinas su šautuvu,o aš jm sakau"ar ši kartą šausi į mane?" kažkaip degiau troškimu būt nušauta,nors iš tiesų bijojau,kad nušaus,nes viskas atrode realiai,bijojau mirt,norejau gyvent.....
veliau nusikapstem i lauka,radom drauga.pamatem kad policija ten jau viska sutvarkius ir pan,tik daug kūnu.....o veliau pribego vel tas vaikinas,bet ši kartą be šautuvo ir kol bego link manes,jam į nugara kažkas išove ir prieš mano akis numire.... :bloga :bloga :bloga
Parašė Nematoma
#202049 Buvusį vaikiną