Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
Forgiven rašė:Jei neklystu, tu studijuoji psichologija. :)

Nea. Aš šiaip labai protinga. :D

Galima ir dalint tai, kas yra kapsulėje, atsidarius ją.

Beje, Forgiven, man dabar nuo AD visi ir dar daugiau šalutinių poveikių. Laimei, juos tereiks kiek daugiau, nei pusmetį vartot. Ir dar... Psichiatras liepė didint fizinį aktyvumą - ir širdžiai, ir medžiagų apykaitai geriau. =)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
vilijag321 rašė:perskaiciau jusu pasisakymus ir neradau lyg niekur , kad kas vartotu cymabalta AD.as juos geriu jau jau puse metu, man jie labai padeda, jei tik neisgeriu bent kelias dienas (negeriau ju kai geriau antibiotikus, bijojau sumaisyt) tai is proto krausciausi, nervuota dirgli ir pan.tik isgeriu jau kita diena jauciu pagerejima ir salutiniu poveikiu jokiu nejauciu.kai tik ligoninej pradejau gerti cymbalta tada su viduriu uzkietejimu buvo ziauru, bet tada kartu geriau ir klonezapama ir dar tokias rudas tabl nepamenu pav. bet dabar ir su viduriais viskas ok.tik uzeina nemigos priepuoliai, galiu i lubas absoliuciai visa nakti ziuret, aisku tada kitas kelias dienas miegociau per diena, bet turiu du mazus vaikucius.. B) jau pastebejau, kad prie vaistu pripratau, bet dar ir pasveikus tikrai nesu, nes mintys tikrai dar liudnos , o ir gyvenu ne "pasveikimo"salygose..tad isvis bijau , kad nepasikartotu blogi ivykiai...

Blogai ieškojote :)
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#182464 nezinau rodos dar neseniai tik gert pradejau, bet jau antra diena kaip po mokyklos grizus neuzmingu ziuredama tv, nes anksciau budavo griztu po mokyklos kokia 15h ir pramiegu iki kokiu 18h tada vel keliuosi pamokos pc ir vel miegas, taip pat budavo savaitgaliais galiu pramiegoti iki 15h. ir dar guleciau jei kas tik leistu o kazkaip si savaitgali jau 11h pabudus ir nesinori uzmigti toliau nesuprantu nuo ko cia toki pasikeitimai, ar vaistu deka ar kazkoki kitoki veiksniai, nu bet bus matyt ar ir toliau tokias pozicijas islaikysiu =) nors man labiau patikdavo miegot, tada pasaulis grazesnis B)
Parašė Nematoma
#185212 pakeitė man vaistus, iš Elontrilio į Cymbaltą...kažkaip neramu, nes man labai jau sunkiai nustato tuos vaistus...norėjau paklaust, ar dažniausiai tik pykinimas pasireiškia kaip po šalutinis poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
-LaCrima- rašė:pakeitė man vaistus, iš Elontrilio į Cymbaltą...kažkaip neramu, nes man labai jau sunkiai nustato tuos vaistus...norėjau paklaust, ar dažniausiai tik pykinimas pasireiškia kaip po šalutinis poveikis?

man kol kas jokiu salutiniu nebuvo, pykinimas pas mane nuolatine busena su cymbalta ar be ju
Parašė kotita
#189132 as jau metai vartoju si vaista,jis man nuostabiai padejo. jei kas norit smulkiau-klauskit,atsakysiu :flo
Parašė Medūza
#189273 Kaip sekesi ji nutraukt?Ar didele abstinencija buvo?O kaip del salutiniu?Ir kokius pries tai vartojai AD ir kokie netiko?
Parašė kotita
Medūza rašė:Kaip sekesi ji nutraukt?Ar didele abstinencija buvo?O kaip del salutiniu?Ir kokius pries tai vartojai AD ir kokie netiko?
as dar vartoju cymbalta,ir net nezinau,kada nutrauksiu,cia sprendzia mano psichiatre. Pasaliniu poveikiu nebuvo,tik vienintelis-lytinio potraukio sumazejimas. As jau nemazai esu isbandziusi per keturiolika metu. Pradejau nuo amitriptilino,po to citalopramum grupes cipralex,o dabar cymbalta. netiko dabar nepamenu,sekanti karta parasysiu. siuo metu jauciuosi normalus visavertis zmogus. Dar papildomai vartoju tiapridali,jis man nueme kaustyma,rakinima,sutraukima,liaudiskai sakant.
Parašė kotita
#189736 irkokie netiko?[/quote] Man netiko remeron
Parašė Nematoma
#189914 dėl cymbalta ir aš džiaugiuosi, nebėra perdėto nerimo, kas buvo nuo elontril ir ko aš anksčiau nepastebėjau. Dabar jaučiuosi absoliučiai ramiai ir miegasi puikiai. Tik kad va, vienas minusas dėl lytinio potraukio ir apetito, bet, manau, ilgainiui ir tai išsispręs :)
Vartotojo avataras
Parašė dvv
-LaCrima- rašė:. Tik kad va, vienas minusas dėl lytinio potraukio ir apetito, bet, manau, ilgainiui ir tai išsispręs :)
apetitas išaugo ar dingo?
Parašė Nematoma
dvv rašė:
-LaCrima- rašė:. Tik kad va, vienas minusas dėl lytinio potraukio ir apetito, bet, manau, ilgainiui ir tai išsispręs :)
apetitas išaugo ar dingo?

praktiškai dingęs.
Parašė AnnaG
#198875 Labas visiems,
esu naujoke siame forume, bet dziaugiuos, kad jis yra.

Vartoju CYMBALTA su pertraukom - jis man labai padeda, taciau didziausias minusas - dinges apetitas, seks. potraukis, taip pat buna kartais kazkoks pojutis tarsi sustotu viskas aplink, atmintis ne visuomet gera :((( del to labai isgyvenu, kadangi nenoriu jaustis kaip darzove...
Parašė Nematoma
#200444 Ar susidūrėt kas nors vartojant Cymabaltą su atminties trūkiais? Aš dažnai taip viską užmirštu, kad jau baisu darosi ...
Ar yra taip, kad jaustumėt tuštumo jausmą?
Parašė AnnaG
Nematoma rašė:Ar susidūrėt kas nors vartojant Cymabaltą su atminties trūkiais? Aš dažnai taip viską užmirštu, kad jau baisu darosi ...
Ar yra taip, kad jaustumėt tuštumo jausmą?

Man taip būna. Aš pasakiau psichiatrei, ji man aiškino, kad taip dėl vaistų negali būti.
Bet manau, kad jie patys nežino, kokie gali b. šalutiniai reiškiniai.