Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė comes
#186301 bet nerimui slopinti yra ir kitu vaistu.... Gal reiketu meginti keisti... truputi vienus pagerti... po to vel gristi prie Clonazepamo....
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186303 Bet man kitu neskiria tik klonozepama,as gi negaliu gydytojai nurodineti,ji skaito kad geriausiai yra kloz.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186320 Na taip, aisku.
Parašėnemoku
nnijole rašė:Bet man kitu neskiria tik klonozepama,as gi negaliu gydytojai nurodineti,ji skaito kad geriausiai yra kloz.

Nurodinėt negali, patarinėti irgi nemandagu, bet paprašyti galima.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186467 Prasiau,bet nepakeite.
Vartotojo avataras
Parašė Vincent
#187302 Clonezapam, buvo vienintelis vaistas, kuris man visai dienai nuimdavo nuolat pasikartojancias panikos atakas, taciau jis sukelia priklausomybe ir as jo atsisakiau. man nereikejo daugiau bedos, man reikia pasveikti o ne laikinai apmarinti pojucius.... mano nuomone geras vaistas kritiniams atvejams, taciau ilgiau kaip 2 savaites jo nevartojau.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#187322 As tai geriau isgersiu kloz.,nei kankinsiuos.Kazkada kai sirgau pirma karta,gerdavau si vaista,o kai pasveikau jo man nereikejo,kazkaip pripratimo nepajauciau.
Parašė Benny
#201786 vat man clonazepamas nelabai tinka isgeriau nakciai 1 mg clonazepamo bet prabudineiau labai daznai nerimo Jis man kaip ir nenuima o diena kai isgeri tai migdo..
o su xanax 0.5 mg miegu labai gerai neprabundu
Parašė Benny
#201788 ir dar isgeres diena 0.5 clonazepamo vaikstau kaip apsaiges girtas nelabai norisi kazka ir veikt)
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#201804 Siaip tai as daugiau ketvircio negeriu,todel manes ir nemigdo,bet kas tinka vienam,kitam gali ir netikti.Reikia paciam atrasti, koks vaistas yra geriausiai toleruojamas organizmo.
Parašė Benny
#201863 mane ziauriai migdo clonazepamas siandien visa diena mieguistas kai nakti isgeriau 1 mg o diena dar 0.5 mg tai netinka Jis man geriausiai xanaxas Jis taip nemigde nerima tik nueme tas pats budavo su lexotaniliu ir lanncher bromazepam Jie taip pat mane migdo nieko nesinori veikt kaip apsvaiges)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#201941 Jo, clonazepamas vercia is klumpiu :bloga. As tik nakciai galiu ji gerti..... kai jauciu kad labai isitempus ir visai neuzmigsiu..... arba kad gresia nakti priepuolis..... Diena, jo visai neimanoma vartoti, ismes is darbo :-(. Nors kai visai budavo blogai, gydytojas rekomenduodavo ketvrtuka suciulpti po lizuviu.....
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#202934 Gal zinote ar sis vaistas stiprus?Vartoju 3 sav kartu su Caoxil.Laukiu kol isiveiks AD,taigi tenka nerima mazinti Clonazepamu,bet bijau priprast.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#202981 Labas. Siaip jis priskiriamas prie stipriu Benzodiazepinu grupes. Ir aisku blogiausia, jog prie jo priprantama. As jau rasiau, kad buvau prie jo pripratus, bet emiausi visu priemoniu, ir atpratau. Dabar dar kai kada pavartoju, bet labai retai, tad nejauciu jam priklausomybes. Gal tesiog reikia pajausti kada sau pasakyti STOP....... ir pridengti AD su kitu medikamentu..... Bet jei taip nuskyre gydytojas, gal butent tik taip ir reikia derinti siuos vaistus...... Bet is tikruju su Clonazepamu reikia buti atsargiems.
Vartotojo avataras
Parašė Natea
#203082 Nesinori to Clonezepamo gerti.Siandien isgeriau ketvirtuka is ryto,tai taip ant miego patrauke,kaip apdujus kokia.Tai po pietu geriau lexitonilio tableciuke.Kazkaip manau gal jis geresnis....Tikiuosi AD greitai prades veikti ir nebereiks jokiu raminamuju.