- 2010 09 13, 22:52
Jei AD veiktu kaip narkotikai, man atrodo gydytu pastaraisiais. Maltu sau ramiai aguonas vaistu fabrikuose.
Zmogus nustojes vartoti AD nebutinai atkrenta i depresija. Negeriu jau metus, jauciuosi absoliuciai normaliai. Draugai man sako, kad labai daug sypsausi, taigi darom isvada, kad visgi smegenys pacios gamina ta serotonina. Beje, kai zmogus pradeda gerti AD, smegenys JAU nebemoka serotonino gamint, del to ir susergaama depresija.O jei ir atkrenta ligonis, beda visgi zmoguje arba gyvenime.
Manes AD neatbukino, tik sutrikde sugebejima koncentruoti demesi. O kaip manai, geriau gailetis, kad gyveni, ar retkarciais pamirsti pirstines troleibuse? Nutraukiau vaistus ramiai, be jokiu lomkiu, nei fiziniu, nei psichologiniu.
Patarciau geriau visgi isiskaityti i AD veikimo principus.
Zmogus nustojes vartoti AD nebutinai atkrenta i depresija. Negeriu jau metus, jauciuosi absoliuciai normaliai. Draugai man sako, kad labai daug sypsausi, taigi darom isvada, kad visgi smegenys pacios gamina ta serotonina. Beje, kai zmogus pradeda gerti AD, smegenys JAU nebemoka serotonino gamint, del to ir susergaama depresija.O jei ir atkrenta ligonis, beda visgi zmoguje arba gyvenime.
Manes AD neatbukino, tik sutrikde sugebejima koncentruoti demesi. O kaip manai, geriau gailetis, kad gyveni, ar retkarciais pamirsti pirstines troleibuse? Nutraukiau vaistus ramiai, be jokiu lomkiu, nei fiziniu, nei psichologiniu.
Patarciau geriau visgi isiskaityti i AD veikimo principus.

Nors nemanau, kad tokių atvejų daug, dažniausiai per kelis metus vis tik pagerėja. Nebent kokia labai sunki rezistentiška depresija būtų.

Nemalonus pojūtis širdies plote,oro trūkumas,kojų neramumas..jausmas,lyg reikia kuo greičiau sprukti,pastovus nuovargis,apatija,jautrumas garsams,įtampa raumenyse,gremėzdiškumo pojūtis,neklusnios galūnės,jausmas,kad mano kūnas nepriklauso man. Ar taip turi but nutraukiant vaistus?
bet jei gydytojas lieps, tai ir gersiu.