Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Simonas
Katinas rašė:Simonai, depresija yra liga. VAISTŲ NEGALIMA VARTOTI KAIP PATINKA. Ateityje susilaikyk nuo tokiu komentaru. Labai aciu.
Temos autoriui patarciau nueiti pas gydytoja, nes vaistu, ypac neuroleptiku gerimas savo nuoziura yra savo psichikos zalojimas ir gali tureti labai rimtu pasekmiu. Nekalbu apie tai jau net, kad normaliai negydoma liga sunkeja.

As puikiai zinau ka rasau, tad su visa pagarba tau Katine ir toliau rasysiu kaip galvoju as, zinau ka reiskia vaistu vartojimas, zinau kaip jie veikia, nors antidepresantu nevartojau bet puikiai zinau, o tai, kad jums patinka tai vadinti liga pavadinimu depresija, tai prasau, man tai tikrai netrukdo:) Bet jei paklausciau kokios priezstys lemia tavo vadinamos ligos atsiradima, tai ar sugebetum i si klausyma atsakyt? Jei paklausciau kokia zmogaus yra vidine sandara, ar i si klausima atsakytum? Jei paklausciau kaip vidines sandaros salygines dalys tarpusavyje saveikauja, ar atsakytum i si klausima? Jei paklausciau apie vertybiu prasme ir ju turejimo poveiki, ar i si klausima atsakytum? O jei i siuos klausimus atsakysi, tuomet nesuprantu, kodel ta busena vadini liga-depresija...
Parašėnegative
#203735 Simonas, o jei gerklę skauda, irgi to paties reikia savęs klaust?
ParašėKatinas
#203736 Forume yra tam tikros taisykles, kuriu privalo laikytis visi forumo nariai ir negali rasyti net savo nuomones, jei ji gali kazkam pakenkti. Raginimas vartoti vaistus kaip patinka, nepraslys pro moderatoriu akis.
Leisiu sau neatsakineti i tavo iskeltus klausimus, nes depresija nesergu jau gana ilga laika, gyvenu laimingai ir tiesiog paprasciausiai tingiu kazka kazkam irodineti.
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2010 09 21, 20:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė Simonas
#203737 Enigma, o prie ko cia gerkles skausmas? Ka tai turi bendro su jusu vadinama depresija? O gal jus manote, kad ji uzkreciama kaip gripas? O gal ja galima susirgti paputus vejam saltesniam? Ties sakant Enigma nesupratau tavo pasakymo, gal galetum ji paaiskinti?
ParašėKatinas
Simonas rašė:Enigma, o prie ko cia gerkles skausmas? Ka tai turi bendro su jusu vadinama depresija? O gal jus manote, kad ji uzkreciama kaip gripas? O gal ja galima susirgti paputus vejam saltesniam? Ties sakant Enigma nesupratau tavo pasakymo, gal galetum ji paaiskinti?

Man atrodo, kad ne tik mes cia ja taip vadinam. Gal dar koks kuklus milijardas zmoniu ir tukstanciai gydytoju. Bet tau juk nemaiso.
Parašė Simonas
Katinas rašė:
Simonas rašė:Enigma, o prie ko cia gerkles skausmas? Ka tai turi bendro su jusu vadinama depresija? O gal jus manote, kad ji uzkreciama kaip gripas? O gal ja galima susirgti paputus vejam saltesniam? Ties sakant Enigma nesupratau tavo pasakymo, gal galetum ji paaiskinti?

Man atrodo, kad ne tik mes cia ja taip vadinam. Gal dar koks kuklus milijardas zmoniu ir tukstanciai gydytoju. Bet tau juk nemaiso.

Tai kaip ir anksciau sakiau - prasau vadinkinte ja kaip norite, man tai tikrai nemaiso:) Tik as turiu savo nuomone tuo klausimu ir savo nuomones tikrai, kad nekeisiu. Ir vis dar tikiuosi sulaukt tavo atsakymu i mano uzduotus klausimus anksciau. Man tikrai butu idomu isgirst tavo atsakymus ir pasvarstymus.
ParašėKatinas
#203742 As irgi daug ko tikiuosi
ParašėKatinas
Simonas rašė:Tik dabar Katine perskaiciau tavo ankstesne zinute. Na nemanau, kad mano zodziai kam nors pakenks, nes kaip minejau tikrai zinau ka rasau. O del tu klausimu atsakymu, tai tikrai,kad neprivalu atsakinet ir tikrai tau man nereik nieko irodinet. Cia as manau turime tolerantiskai ir suprtingai bendraut. Tik neisizeisk, bet is tiesu nemanau, kad i juos man galetum siuo metu atsakyt... bet tame nieko blogo nematau...

Man neidomu ,ka tu manai
Parašėnegative
#203748 Simonai, niekam neįdomu, ką tu manai. o jei, taip sakant, dar anam amžiuj gyveni, tai kodėl visų DK narių dar ir nesudeginus, kaip apsėstųjų? manau tai puiki mintis. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#203754 aha neuroleptiku vartojimas belekai tikrai parodo tavo dideli ismanyma apie zmogaus sandara ir vaistu poveiki
ParašėKatinas
Kandis rašė:Tikiuosi, nesupyksi, kad ir as isiterpsiu, tiesa biski ne i tema, bet siaip man yra toks pastebejimas,ne kart maciau panasius atvejus siame forume, kurie per toli nueidavo ir baigdavosi temu/komentaru trinimu. O butu juk idomu padiskutuoti, tarkim apie vaistus, pastebejau siame forume egzistuoja cenzura ypac vaistu atzvilgiu... Viskas gerai arba nieko.
Siaip man rodos, mes gyvenam laisvo zodzio salyje, ir kiekvienas turi teise savo i nuomone, nesvarbu, kad ir kitiems toji nuomone nepatiktu. Juk yra visokiu poziuriu i vaistus, vieni tikisi, kad tablete isgelbes, o kiti iesko kitu budu, krastutiniu atveju tablete. O del nuomones, tarkim tokiais atveju draudimas issakyt kitokia nuomone, tarkime pries vaistus, nieko blogo nematau, juk kiekvienas zmogus yra asmuo ir jis gali pasiskaityti skirtingas nuomones,daugiau apsisviesti apie vaistus, praplesti akirati, ir jei turi problemu su psichika, tai galutinai pats gali nuspresti ar vartoti ar ne... Nu zodziu, biski suveliau, tikiuos supratote...
ParašėKatinas
#203762 Kandi, yra temu apie homeopatija, apie alternatyvius gydymo metodus, knygas ir pan. Eikit ir rasykit. Bet rasyti, kad neuroleptikus galima vartoti kaip tau patinka yra didziausia nesamone. Ir man tikrai pritars tie, kurie bent kiek nusimano apie vaistus. Jei tu nezinai, pasidomek, o tada piktinkis.
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
Katinas rašė:Kandi, yra temu apie homeopatija, apie alternatyvius gydymo metodus, knygas ir pan. Eikit ir rasykit. Bet rasyti, kad neuroleptikus galima vartoti kaip tau patinka yra didziausia nesamone. Ir man tikrai pritars tie, kurie bent kiek nusimano apie vaistus. Jei tu nezinai, pasidomek, o tada piktinkis.

As manau, pakankamai zinau apie neuroleptikus, nes nemazai apie tai prisiskaiciau internete. Ir visiskai nepritariu tam Simonui, kad neuroleptikus galima naudoti kaip patinka.
As turejau omeny visai kitka, gi sakiau, kad cia ne i tema, tiesiog man toks pastebejimas, ir as negalejau nepasakyti, kad daznai temose, kuriose neigiamai atsiliepiama apie vaistus,tarkime,apie farmaciju korupcijas, vaistu propagandas ir pan., dabar negaliu to atpasakoti,nes neatsimenu, bet pamenu, kad dazniausiai finalas toks - istrinama tema ar komentarai... Nu zodziu,kai bus kada nors vel toks pavyzdis, tada jums priminsiu. :P
ParašėKatinas
#203765 Temose, apie kurias kalbi, lieka tik vienas didelis konfliktas
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
Katinas rašė:Temose, apie kurias kalbi, lieka tik vienas didelis konfliktas

Gincas nuo konflikto skiriasi. Aisku,nereikia toleruoti konfliktu, bet gincai, manau kaip tik i nauda, nes zmones buna labiau apsisviete, susipazine su juodomis ir baltomis pusemis. Tiesa sakant, noretusi siame forume siek tiek daugiau tolerancijos, ir butu viskas super. :)