Moderatorius: signs

ParašėKatinas
#133968 paburbesiu.esu kategoriskai pries AD vartojima kartu su alkoholiu ( nu galimi menki nukrypimai kas pora menesiu).nemanau,kad gydytojai veltui draudzia maisyti.vartoju AD metus,per ta laika esu isgerus pora tauriu vyno ir pora sampano.ir tai,kai vaistu dozes jau buvo sumazintos.
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#192986 Aš geriu seroxat, bet tik palaikomą dozę (1 k/d). Įdomu koks būtų poveikis? Kažkaip baisu vartoti, nes dažniausiai nejaučiu kiek išgeriu... o paskui būna ne koks jausmas, dar teks gaivint iš komos....
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Girl rašė:Aš geriu seroxat, bet tik palaikomą dozę (1 k/d). Įdomu koks būtų poveikis? Kažkaip baisu vartoti, nes dažniausiai nejaučiu kiek išgeriu... o paskui būna ne koks jausmas, dar teks gaivint iš komos....

geriu tiek pat seroxato 20mg ir mirtazapino 30mg, buvau kelis kart labai nemazai sampano isgerus ir dar ka nors ir kaip ir nieko, nu tik po pirmo gurksnio kerta truputi, o po to normaliai geriasi.
Parašėnemoku
#193589 Girl, kiekvienam skirtingai, vienam nieko, kitam - koma.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
nemoku rašė:Girl, kiekvienam skirtingai, vienam nieko, kitam - koma.

būtent, nes visų organizmai skirtingi, dar daug ką reiškia ir svoris.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#193791 Man psichiatrijos spec. sakė, kad normalaus alaus normalų bokalą galima padaryt (tik ne kas dieną), vartojant prozac/zoloft tipo vaistus, bet nerekomenduoju: pas mane gali būti skirtingas svoris bei dozės, įsisavinimas, laikperiodis, ar kaip jis, nei kitų, taigi nesakau, kad visiems taikytina.
Vartotojo avataras
Parašė xDMx
#193944 Mano nuomone alkoholis yra silpniems žmonėms, tiems kurie nesugeba gyvenimo priimti savo valia. Kurie nesugeba pergalėti savęs, pakeisti savo požiūrio į save ir gyvenimą, todėl ieško pagalbos. Tai gryna saviapgaulė. Modernioje visuomėnėje alkoholis realiai atlieka religijos-opiumo liaudžiai funkciją.

Esu kategoriškai prieš AD vartojimą kartu su alkoholiu. Jeigu norit pasveikti - tai imkitės to rimtai. O jei norit gyventi apgailėtiną gyvenimą ir švaistyti savo pinigus tam ko pilnaverčiam žmogui visiškai nereikia (alkoholiui, tabakui) - prašom.

Čia tik mano kategoriška nuomonė :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Girl
geriu tiek pat seroxato 20mg ir mirtazapino 30mg, buvau kelis kart labai nemazai sampano isgerus ir dar ka nors ir kaip ir nieko, nu tik po pirmo gurksnio kerta truputi, o po to normaliai geriasi.

Girl, kiekvienam skirtingai, vienam nieko, kitam - koma.

Ačiū už atsakymus :)

xDMx, aš taip pat nesu už alkoholio vartojim, nei su AD ,nei paprastai.... Bet aš "pakeliu" mažai, o kartais norisi su vyno taure pasisėdėti ar dalyvaujant kur...
Parašė Laurita87
#204154 Labas. Aš depresija susirgau visai neseniai, pries mėnesį . Iškart apsilankiau pas gydytoja, man israse mirtazapina. Greit mano 18 gimtadienis, norėtųsi truputėlį išgerti, ar nieko baisaus? Niekada nesu piktnaudziavusi alkoholiu ir gerdavau retai. Man depresija prasidėjo, kai turejau bėdų su sveikata ir po to pradėjau bijoti, kad man nieko Neatsitiktu. Tai išaugo į labai dideli narima ir baime, kad galiu mirti ir pan. Kai geriu vaistus, to nebera.
Parašėnemoku
#204155 O neprasidės tau baimės, gali mirti kai gersi alkoholį kartu su vaistais? Aš negerčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204267 Kita savaite bus didelis balius, ir jame dalyvausiu, galvoju isgert vyno taurele simboliskai, geriu cipralex'a, gal kas zino koks sio ad su alkoholiu poveikis,nieko baisaus nebus?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204275 reiktu klaust daktaro ..nes su vienais biski galima su kitais greiztai negalima...as negerciau
Parašėnemoku
#204302 Kandis, na matai, vieniems nebūna nieko, kitiems būna koma nuo alkoholio ir vaistų derinuko. Gert šiaip jau negalima, nes alkoholis yra depresantas.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#204385 kartą išgėriau degtinės su ad . neatsimenu kas vyko parą. nors vėliau paaiškėjo kad atsiliepiau į telefono skambutį ir normaliai kalbėjau tik atrodžiau mieguista labai pašnekovui. daugiau nebandau kartu. jei jau reiks gerti tada negeriu ad. šiaip alkocholio nevartoju daug, kartais per šventes.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204387 man tai buvo garsines haliucinacijos nuo tokio derinuko ...kita kart migrena nezmoniska