Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#201927 nustebino, kad seni draugai manim rupinasi, pagalbos paprasiau ir padejo.
Parašė Nematoma
#202050 Netikėtas draugės pakvietimas pavakarieniauti
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#202226 .... kokia visdėlto aš esu stipri.... :DD
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#202804 kad jau parašiau du šimtus postų.
:DD
kai pradėjau čia rašyti atrodė nieko nebus ir neišeis
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203490 kad viena drauge ryt pasiūle susitikt ir pasivaikščiot..... :DD
nesisivaizduoju,ar sugebesiu tai padaryt,jei busiu šiandienines nuotaikos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203596 kad siandien 2 žmones dave savo login'us ir slaptažodžius...ir per juos prisijungiau kai kur xDDDD (žinoma i skirtingus saitus :achtung )
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204254 labai nustebau savo neigiamu antplūdžiu,kai dariau anglu n.d. tada atsiverciau tuščia psl ir prirasinejau visokiu nsamoniu,nors gal samoniu,nes tie žodžiai turi reikšme,ir paveiksliukai,kažkaip trumpam neigiamos emocijos,bet staigiai issiliejau..ir labai keista,kad galvoj atsirado kažkokių minčiu,kurias verta užrasyt ant popieriaus... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė enya
#204979 Kad sugebėjau pramiegot svarbų dalyką...
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#205342 Nuostabus vieno forumo dalyvio sveikinimas :DD
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205343 Nustebino tai kad vienam forumo dalyviui pradėjau rašyti PM, bet taip ir neišsiunčiau, o tada po kokių dešimties minučių gavau nuo to asmens PM. Nustebau, juk sutapimų nebūna. Abu tuo pačiu metu nusprendėme vienas kitam parašyti laiškus.... hmm... keista...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205450 šaukimas į teismą.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206757 nustebau atsitiktinai radusi viena tekstą kompiutery,kuri buvau pamirsus ir kuri man vienas žmogus kažkada siunte...taip nežmoniskai nuotaika pakilo,sakes...... :)))
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#206788 Mano rytinis darbingumas. Nusidirbau daugiau nei per pastarasias dvi savaites. Džiugina
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#206794 Sirdies skausmas,durimas..
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206807 nustebino tai, kad ir istorija, pasirodo, man visdar gali teikt kažkokį malonumą (: