Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė raslietu
#203999 Sveiki, norėčiau pasidalinti mūsų tikėjimu.

[url]http://[/url]

Šviesa ir Taika.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#204007 Nu kazkaip nesinori ziureti tos nuorodos.Kas cia per tikejimas?Ir kodel nori juo pasidalinti?Tavo parasymas skamba,kaip kvietimas i sekta!
Parašė raslietu
#204019 Žodis sekta yra kilęs iš lotynų kalbos ir reiškia "mokymą, gyvenimo kelią" arba paprasčiausiai sekimą kažkuo, norite imkite ką siūlau, nenorite neimkite, pinigų neprašau ir tai ką aš jums siūlau - neparduodama, nes tai neįkainojama.

Nepamirškite, kad krikščionybė irgi kažkada buvo sekta arba kaip pačioje Biblijoje sakoma "atskala"
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#204095 Dalinkis savo tikejimais kur nors kitur. Tau cia ne verbavimo skyrius.
Diskutuoti gali, taciau dalintis NE.

Pamatysiu dar kazka panasaus, bus banas.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
Morpheus rašė:Dalinkis savo tikejimais kur nors kitur. Tau cia ne verbavimo skyrius.
Diskutuoti gali, taciau dalintis NE.

Pamatysiu dar kazka panasaus, bus banas.

pirma - adminas visada teisus :king
antra - jei adminas neteisus žiūrėk "pirma" :kazokas

čia lyg skyrelis "Religija, magija, ezoterika" tad galima rašyti visokias sąmones ir nesąmones... ta prasme, kad jis gyvuotų turėtume būti labiau tolerantiški, be išankstinės nuostatos...
Aš myliu jus visus ir aleliušnikus ir tuos kurie nori Dievui į užpakalį inkišt termometrą
:flo
tačiau man labai komiškai nuskambėjo du dalykai
pirma tai, kad "Diskutuoti gali, taciau dalintis NE."
o antra pats temos pavadinimas - lyg Kristus buvo kažkur išvažiavęs, o dabar, žinote, ėmė ir grįžo
:D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204104 nepernesu visokiu trenktu sektantu
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#204242 to Maumuo

Kaip Dangiska nepernesa, taip ir man bloga darosi ne tik nuo visokiu apsirukiusiu bala zino kuo tikinciu pusprociu, bet ir nuo isprotejusiu krikscionybe isaukstinanciu skystaprociu davatku.
Jei idemiau paskaitytum si skyriu suprastum, kad esu pakankamai tolerantiskas ne tik krikscionybei, bet ir apskritai religijai. Jei jis nori kliedeti, tegul kliedi, bet komercine reklama cia mokama. O kaip zinia tarp religijos ir komercijos labai mazas skirtumas :)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#204263 to Morpheus

Tu be abejo teisus dėl reklamos..,
bet tavo pasisakymuose vien pyktis ir išankstinė nuostata ;drako
jokios tolerancijos
ju apsirūkiusi davatka irgi žmogus :D
tik su kitokiu pasaulėžiūriu
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#204289 Tik dabar atkreipiau demesi i tavo avatara, tu tik nepagalvok jog tave ta davatka pavadinau :D
dabar reiktu sukurti tema "davatkos su kitokiu pasauleziuriu" ir testi diskusija :D
Kadangi cia jau konkreciai nusivaziavom i pievas.. metu naujai grizusi Kristu su visom siom blevyzgom i purvyna, kur ir vieta tokioms diskusijoms :)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#204317 to Morpheus
aš čia krikščioniškai puoliau visus taikyti ;bird
tipo "No war, make love" :D rašydamas "moke love" turiėjau omenį plačiausia prasme nuo sexo iki "mylėk savo artimą kaip save patį" =)
cik va problemėlė - dažnai mūsų depresija neleidžia mylėti saves, tai kokia kalba gali būti apie meilę artimui :x