Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė nausea
#204279 atrodo jau kažkada klausiau ta tema, tačiau šį kartą norėčiau sukonkretinti. gal galit pasidalinti patirtimi tie, kuriem antidepresantus išrašo Lietuvoje ir vykstate į Londoną? ar galima vežtis juos su savim lėktuvo kabinoje (ne bagaže, jo neužsisakiau). ar reikia gydytojo išrašo? receptų knygelės vežtis negaliu, nes išvažiuoju ilgam, o vaistus Lietuvoje gydytojas išrašys apsilankius mano mamai. o kaip su AD siuntimu paštu? jei kas nors susidūrėt, pasidalinkit.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204282 as pasiimu gydytojo israsa visada su savim
Vartotojo avataras
Parašė nausea
#204288 o kaip su siuntimu? ar bandėte siųsti iš lietuvos į londoną? ar išrašo skrendant visada paprašo? ir jeigu ne paslaptis, kokius vaistus vežatės? man reiktų vežtis cipralex, mirtazapin, seroquel ir dezapam.
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
nausea rašė:o kaip su siuntimu? ar bandėte siųsti iš lietuvos į londoną? ar išrašo skrendant visada paprašo? ir jeigu ne paslaptis, kokius vaistus vežatės? man reiktų vežtis cipralex, mirtazapin, seroquel ir dezapam.

kam veztis tiek daug skirtingu antidepresantU? manau, kad reikia tikrai israso, nes keltum itarimus kontrolei veziant tiek vaistu. :)
Parašėnemoku
#204315 Čia gi ne vien antidepresantai, o kaip supratau, tai dar ir neuroleptikai bei raminamieji. Normalu tiek sergančiam žmogui vartoti.
Vartotojo avataras
Parašė nausea
Kandis rašė:
nausea rašė:o kaip su siuntimu? ar bandėte siųsti iš lietuvos į londoną? ar išrašo skrendant visada paprašo? ir jeigu ne paslaptis, kokius vaistus vežatės? man reiktų vežtis cipralex, mirtazapin, seroquel ir dezapam.

kam veztis tiek daug skirtingu antidepresantU? manau, kad reikia tikrai israso, nes keltum itarimus kontrolei veziant tiek vaistu. :)

na ir kvailas klausimas, Kandis. manot aš savo noru juos pati išsirenku ir gabenuosi?:) o gi ne, tiek man išrašo gydytojas.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#204330 Man atrodo reikia tureti recepta arba recepto kopija. Gal nepamaisytu ir cekis.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204348 nu gi aiskinu kaip viskas vyksta smulkiai...paprasai gydytojos rasto kad turi gabentis vaistus i uzsieni...duos tau toki lapa..ir isidek ji prie vaistu...siaip manes nera prase aurouoste ir nepasakojau as jiem ka as ten vezuos smulkiai...bet del viso pikto as visada pasiimu ta rasta...veziuos lektuve su savim...nes bagazas gali ir dingt...receptu kopijos netinka...
Parašėnegative
dangiska rašė:nu gi aiskinu kaip viskas vyksta smulkiai...paprasai gydytojos rasto kad turi gabentis vaistus i uzsieni...duos tau toki lapa..ir isidek ji prie vaistu...siaip manes nera prase aurouoste ir nepasakojau as jiem ka as ten vezuos smulkiai...bet del viso pikto as visada pasiimu ta rasta...veziuos lektuve su savim...nes bagazas gali ir dingt...receptu kopijos netinka...

o skrendant ryanair'u kaip? beje, ar reikia pas notarą vežt, juk lietuviškai parašys. :bloga
ParašėKatinas
#204358 Enigma, skridau i sali, kur kontrole tikrai griezta. Veziausi su savimi turbut kokia 10 rusiu visokiu vaistu. Esme tame, kad tuos vaistus ideda i lagamina ar rankinuka ( ta daikta, kuri nesiesi i lektuva) ir praskenuoja su rentgenu, niekas nemato kokie ten vaistai. Jei kamuoja paranoja, susidek i vitamino c indeli, niekas gi netirs tu tableciu. Paprasyk gydytojos to lapo . ir viskas =)
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2010 09 28, 21:31. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė schizophrenic
#204374 Gali nueit į vertimų biurą išsiverst tą lapą, dažniausiai ten pat būna ir notaras. Bet to tikrai nereikia. Juolab skrendant Europoj.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204386 nereikia mano daktare sake tinka jiem ir neverstas....skridau visus kartus su ryanaru susikrovus vaistus ju dezutese rankinuke niekas nieko neklause :)
Parašėnegative
#204393 supratau, dėkoju.
Vartotojo avataras
Parašė nausea
#204455 ačiū, dangiška. o kaip dėl siuntimo vaistų paštu į Angliją? ar bandei siųsti? aš negalėsiu grįžinėti išsirašinėti, man juos paims mama.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#204457 man atrodo kad negalima...bet nzn tiksliai..man irgi siusdavo mama..