Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė enya
#204167 Atsikėliau su siaubingais pilvo skausmais ir pikta ant viso pasaulio..
Parašėnegative
#204192 atsikėliau, tada nuspaudžiau žadintuvo nosytę, pagalvojau apie savo Žmogų ir ėjau gamintis pusryčių. po jų parūkiau balkone ir šitaip susipažinau su šios dienos orais. :D
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#204683 Buvau zadintuvu :king
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#204684 Prabudau skaudančia galva ir pilnas nevilties, tada iškart sėdau prie kompo kad nebegalvoti
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204690 Prabudau su kamsciais nosyje ir sudirgusia gerkle bei raudonomis akimis... Savijauta slyksti. :sad: :mirstu
Vartotojo avataras
Parašė enya
#204976 Staigiu šuoliu iš lovos ir trumpalaikiu stresu
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#204984 Su mintimi "kokio velnio aš pabudau?"
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205037 o aš su mintim "nenoriu šiandien gyvent,tegu išsibraukia ši diena iš kalendoriaus ir ryt gyvensiu.pažadu(sau)"..bet malda sau liko neisgirsta ir gyvenu..na,bent apsimečiau...
ParašėKūnas
#205052 Šiandien norėjau nemažai pasimokyti, tad nuėjau į tą vietą, kur galima netrukdomai tai padaryt. Jau mokinausi mokinausi, kai prie manęs atsisėdo kažkoks gėjus ir na išderino mano nusiteikimą. (Gėjus dėl to, jog aplink buvo daugybę laisvų vietų, o jam būtinai reikėjo sėstis prie manęs.) Be to turėjo tokius gėjiškus ūsus, o ant jo sąsiuvinio buvo užrašyta "Feng shui", kas tiksliai nežinau, bet manau, jog reiškia kažką labai negražaus. Tai va taip buvo.
Paskutinį kartą redagavo Kūnas 2010 10 04, 18:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#205703 Atsikeliau su savo draugem: manija ir paranoja :D
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206116 atsikeliau liudnai pikta iskarto be jegu ir su galvos skausmu....
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#206139 prabudau po žiauraus košmaro verkdamas, tada praverkiau ilgai ilgai
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206141 dieną pradėjau eiliniu kaltės jausmo protrūkiu, nes vakar vakare ir sau, ir aplinkiniams buvau pažadėjus, kad šiandien jau tikrai tikrai judėsiu pirmyn. Tačiau rytą buvo ne mažiau juoda nei anksčiau.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206146 su klaikia savijauta,bitlų muzika,kava ir tipeninimu į mokyklą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206205 pazadino nubude vaikai, diena prasidejo nuo pasirupinimo jais, po to jauciuosi labai issekusi.