Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#206574 pazadino zadintuvas su moterisku roboto balsu :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206575 bandymu atskirt vieną nuo kito akių vokus...
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#206593 Prasibudau gana geros nuotaikos. Net keista. Bet vos nuėjus į virtuvę buvau apšauktas motinos. Ačiū jai už gerą dienos pradžią...
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206611 nuo pat ryto bandau pakelti sau nuotaika ir susikaupti dienos darbams....
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#206700 Siryt pabudau pries patekant saulutei. Per langa stebejau kaip ji teka, kaip prieblanda keicia skaistus rytas. Nerealus reginys ir neapsakomas jausmas :)))
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#206781 Prabudau ir radau malonę geros draugės SMS. Keista bet esu nusiteikęs padirbėti. Vieliuosi kad darbingos nuotaikos manęs nepaleis visą dieną.
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#206803 Išsijungiau telefonus ir verkiau.
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206804 mintimi "o kad visi pamirštų, jog čia guliu ir galėčiau bent šiandien nebūti...", bet kur tau...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206806 pradejau dieną kviesdama budelį
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208612 su velniskai svaigstančia galva...visai pusiausvyros nelaikau....kažkaip per dažnai tas jau vyksta.... :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#208668 Man atrodo jog diena pradejau tik +- pries valanda. Atsikelus ryte igeriau kelis gurksnius pieno, parukiau... veliau vynuogiu sulciu likuti.... Supratau jog jegu nulis (netikiu ir nesuvokiu kaip visa savaite judejau!)...

.... Is vakaro makiazo nenusivaliau ir pliusas tame jog nusitryne pats.. Matau savo pabrinkusi veida ir juodus rasalus po akim - TIKRA AS.

Turbut... : "Kaip tu gerai atrodai!" jau nieks nepasakytu...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#208671 Su rock'n'roll'o dainomis , pica ir šokoladu... :)))
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#208766 Kaip ir visada,vėlyvu atsikėlimu,po to nusiteikiau lapų grėbimui...
Parašė NiAli
#209590 Mane prižadino paštininkės skambutis. Kartu su reg. laišku dukrai, aš gavau nuostabų atviruką iš Filipinų. Atradau būdą pažinti pasaulų - dalyvauju Postcrosing projekte. Keliauju virtualiai. Atvirukas su nepakartojamu gamtovaizdžiu nuteikė puikiai. Bent jau nevilioja pagalvė :super
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210660 Su mintimi '' dar vieną dieną gali išverti... ''