Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203057 susitikimas su draugu..visgi išsiropščiau iš namų ir visai smagiai praleidom laiką... :DD
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#203429 SoOkiai! :heart
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#203430 Stingo koncertas (bet tai buvo vakar)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204111 susitikau su drauge ir nuejom i renginuką mokytojų kiemely..sauni dienos pradžia :lakstau
dar buvimas su vaikais ir bendravimas su vienu žmogum... :jap
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#204157 miegas ir bendravimas su vienu žmogumi :jap
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204591 minimalus-15 min saves jautimas...mano muzika,dainavimas balsu ir nusispjaut kad atrodau kaip is beprotnamio pabegus ar nusidainuoju,minciu klausymas......kaip to truksta is tiesu,nelengva,kai nejauti pats savęs.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#204596 Nesugalvoju kokia šiandien veikla man teikė malonumą... gal tai kad pradėjau skaityti mėgstamą knygą jau ntąjį kartą. Rodos nieko malonaus šią dieną nepadariau. beviltiška... šiandien praktiškai neatsikėliau iš lovos
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#204681 Pasisedejimas miskelyje
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205374 vaikai...nerealiai pakele nuotaika,nors ir nesijauciu laiminga,bet bent jau geriau.... =)
žaidem leliu karą,buvau rožine varna :D
ir pasivaikščiojimas trumpam su drauge... :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206318 trumpas pasivaikščiojimas su drauge ir malonus nuovargis,kai esi išsekes,bet žinai,kad bent kažkam šiandien buvo gera tavo deka :)))
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206340 Pasivaikščiojimas su tėčiu, kai žinojau, jog jei noriu, galiu nekalbėti, arba pasakot kas šauna į galvą ir jausti, kad neteks klausytis kaltinimų, moralizavimo ir nesąmoningų išvadų iš šalies. Buvo tiesiog ramu. :jap
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206476 lietus,ruduo :)))
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206481 miegas miega miegas išgėrus tiek raminamųjų, kiek tikrai nereikėjo, bet pažadėjau sau, kad tai čia toks vienintelis kartas buvo (o taip - malonumas, dėl kurio vis tiek reikia teisintis... po galais... :bloga )
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206805 trumpalaikis džiaugsmas po studentisko _ _ _ :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206808 ėjimas namo. :))) Matyt, teisybė, kad man reikėtų daugiau būti gryname ore, tik kad nelabai būna arba laiko, arba jėgų.