Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#206870 miegas ir ypač sapnai... :]
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206979 atsikeliau,turejau eit i nuline pamoka, greit susirengiau,ir gan per anksti dar buvo,tada sumaniau šuni pavedžiot ir tada taip batc,prisiminiau,kad mano kaiimynas keliasi 6h ir pamaniau užsuksiu,ir paprasysiu trumpam paskolint tokią galingą kolonelę prijungt prie telefono..ir mucha cha cha cha :mask
ejau savo rajonu,kuris dar miega,ir palei langus eidama visu garsu užleidau Marilyn Manson muzikos..cha!
daug kas pabudo..... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#207374 po to kai siandien buvau isspirta, su teta nuvaziavom y Druskininkus, pasakiskas oras, labai graziai pasivaiksciojom, buvom masaze, atsipalaidavau vaistazoliu perlinej vonioj, valandziuke numigau poilsio kambaryje, po to kavinej labai labai skaniai pavalgem, aciu tetai, kad ji mane siandien taip gelbejo :flo
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#207423 kad ir visai trumputis bei su visai paprastučiu pašnekesiu, tačiau pasimatymas su tuo, kuris mano sapnuose, ir su kuriuo kartu dingsta mano ramybė, - buvo tiesiog labai labai gera ((:
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207457 žinojimas,kad ryt 5 žmonės pamatę savo automobilius keiks mane,o aš to nežinosiu ir man nusispjaut :mask
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#207462 bendravimas su vienu asmeniu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208301 rūkymas.ta akimirka,kai esi viena,kai žinai,kad niekas Tau nepatrukdys.cigaretes dūmai taip elegantiškai sklido iš mano lūpų,rankose smilksta plona cigarete,o ausyse grojo Atikos "Tebūnie,kas buvo" ,kai skruostais bega ašaros,o Tu ir nori verkt...aš nežionau,ar kas yra patyres tokią skausmingą euforiją,bet ji nuostabi!!! :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208729 stovejimas po Mindaugo tiltu,skamba Katedros varpas,skrenda pulkas varnų,rankoj smilksta cigarete,o šalia vienas žmogus...nuostabi akimirka! :)))
ParašėŠiršė
#209156 Šiandien aš valgau barščius.

ir o dievulėliau, kaip skanu!!! Po viso to šlamšto, kurį du mėnesius valgiau UK, visų tų jų cheminių dešrelių, užpilamų sriubų ir šlykščių sumuštinių, kurių nei kirai nelesa, pasigaminau TIKRO maisto. Gyvenime taip skanu nebuvo!

:lakstau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209815 keista,bet vienintelis dalykas,kuris man buvo malonus-istorijos pamoka.... :)))
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209876 Би-2 koncertas!!! ;mike
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210298 kad ir kaip būtų keista , bet uždavinio sprendimas matematikos pamokoje prie lentos .
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210435 savanoriavimas..ryt vel eisiu :DD
ParašėŠiršė
#210518 Atradau parką, kapines ir upę netoli namų. Du mėnesius gyvenau čia, o kaip reikiant iki šiol neapsižvalgiau...
Tad vaikščiojau viena nakties žavesiu kvėpuodama :)
O grįžusi skaičiau Hesės poeziją vokiškai.
Visa diena tokia vieniša, ir taip gera būti vienai, išgerti tą vienatvę, tą melancholiją iki dugno.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210745 kaip seniai jauciaus laiminga....siandien beveik tokia buvau vos pusvalandi,bet jis buvo nepakartojamas.....

stovejau ant skardžio,ausyse grojo skalbenkė,upe plauke ledo luitai,primenantys ląsteles....viskas buvo taip gražu ir nepakartojama....
rankoje smilko mano pusmeti laikyta vyšnine cigarilė.jos skanūs dumai skverbesi pro mano sušalusias lupas,o viduje,jauciau neapsakoma pasitenkinimą...kai jie grizinejo atgal,tai vaizdas atrode,lyg nuostabaus dailininko sukurtas paveikslas,pavadinimu 'upe ruke'...man nerupejo,kad nebejauciu pirstu,man buvo gera jausti tą saldų malonumą....
ausyse grojo a.j.s.-padek man,ir man pasidare liudna,kad amžiais esu vienisa ir manes nesupranta,bet tada pagalvojau,nu ir tiek to...turiu susitaikyt.bet as maciau tokį grožį,kurį retas kas suprastų ir pajaustų...
būtų buve beveik tobula,jei su manim būtų buvęs vienas žmogus...bet tai neįmanoma,nes jis,matyt,net mano vardo nežino..bet kaip as norejau,kad jis būtų matęs,tai,ką mačiau aš....aš jo neisileisciau i savo supuvusios sirdies lentynas,isileisciau i ta maza kertele,kurioje megaujuos gyvenimu,kurioje matau groži..man nereiketu net žodžiu,man užtektu,kad tas zmogus butu salia....