Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#204145 Prisijungiu prie jusu, pradejau vartoti si medikamenta. Veliau parasysiu kaip seksis. :jap
Vartotojo avataras
Parašė sweet
#207567 laba jungiuos prie jusu, pradejau gert AD jau 6 diena geriu bet man nuo ju taip negera viskas dar paumejo gazdina labiausiai drebulys kaip trukciojimas ,pykina ir t.t geriau po puse dabar gydytoja liepe po ketvirti ,sake pakentet 2savaites kad pageres, nuo ketvircio netokia apsvaigus bet vistiek drebulys yra ir nerimas ir t.t,gal galit patart ar nutrauk ar praeis man tas blogumas ,nes pasimeciau visai :bloga prisigalvojau jau kad gal man tas serotaninis sindromas koks ar netinka man jie :bloga
Vartotojo avataras
Parašė abc
#207571 nenutrauk naudok ir toliau cia visi ta praejo praeisi ir tu reikia ilgo laiko kol pripranti tik po geru 3 menesiu matysi ar jis tau tinka ar keiciasi kas ar ne ...beje tau prie cipralex israse kokius raminancius nes prie ju raso kiek zinau raminamus nors pats kentejau be raminamuju...
Parašėnemoku
#207588 Šalutiniai turėtų praeiti per porą savaičių. Daryk kaip gydytoja sako, jei sako, kad reikia gert toliau, tai ir gerk.
Vartotojo avataras
Parašė sweet
#207595 Aciu uz atsakymus,raminanciu israse bet turiu baime vaistu salutiniams poveikiams tai kenciu be ju :bloga nu pabandysiu dar pagert ,parasysiu kaip bus ,visiem stiprybes.
Vartotojo avataras
Parašė sweet
#207629 ir dar norejau paklaust ar buvo kam stiprus prakaitavimas man pastoviai slapios rankos niekad taip nebuo:(
Vartotojo avataras
Parašė sweet
#207649 gal ir nuo nerimo as pradejau pergyvent ar nebus kas nelabai gerai ,nes drebulys tai dideja , net kunas traukuliuojasi kartais reik gal gydytojos paklaust, :bloga
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#207650 Butu teisingiausia jeigu pasitartum su savo daktare.
Vartotojo avataras
Parašė harris
#208510 geriau 1.5 metu cipralexa....pirma menesi jautesi galvos svaigimas ir panasiai kaip,kad su kepure vaIKSCIOCIAU VISa laika :shock: ,tiek kad tuo metu kai pradejau vartoti,kartu dar buvo prirase ir lexotonil-lio,bet lexotonilio per menesi visai sumazinau ir likau tik su AD....man tiko puikiai ...tik ,va dabar lyg atkritinet pradejau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#209402 Geriu maximalią dozę - 20 mg... Nu ką gi, galiu pasakyt, šis vaistas nėra stebuklas... Pradžioj buvo sunku priprast, maniau, kad išprotėsiu, labai norėjos žudytis bei žalotis, kamavo nemiga, drebulys bej baisus nerimas, svaigo galva, mirguliavo akyse, jautės keistas poveikis smegenyse, lyg spragsėtų kaip kokie popkornai, ir dar tas spaudimo jausmas.. Vos ištvėriau. Šalutiniai poveikiai pradėjo po biški silpti po ~2 sav... Po menėsio pajutau, kad mažėja nerimas, sociofobija, pasidarė lengviau bendrauti, minčių atsirado. Šalutiniai poveikiai dingo, praktiškai nieko nejaučiu išsikyrus keistą poveikį smegenyse... Na, gal ir kartais užeina miegustumas, išsiblaškymas... Ir dabar toliau nuotaikos svyruoja, tai remisija, taj depresija... Tiesa, dabar viskas žymiai lengviau.... Jaučiu, kad sveikstu, bet dar toli iki pilno pasveikimo... Nes nemažai geriu...
Parašė zvalgas
#209431 As 10mg gerdavau , nors daznai ir daugiau prigerdavau , bet nebuvo nei salutinio poveikio , nei teigiamo gal pirmom dienom aktyvesnis tapau , bet siaip nieko gero man is jo nebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė harris
#209862 dabar vel vartoju per diena po 10 mg...dar kartu su xANAXU...pagerejimas tikrai juntamas.. =)
Vartotojo avataras
Parašė abc
#210260 nebegeriu cipralexo jau ketvirtas gal menuo net nezinau ka pasakyti gal per mazai geriau kazkaip uzeina ir vel praeina o gal db paumejimas visiems ...heabryte o jums nebuna toks gilus uzsisvajojimas (blyn jis man nepatinka o gal cia normalu gal cia kaip tik mano smegenis atsipalaiduoja ?)
Parašė Garik22
#210279 Kai geriau Cipralexa, jis visiskai man nepadejo.. cia tik mano nuomuone :)