Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#207732 Nezinau kodel, bet visa nakti sapnavau ta sureli, kurio vakar nesuvalgiau ir pasilikau siandienai(turbut pasamoneje uzsifiksavo), norejau nakti ji suvalgyt, bet ATSILAIKIAU :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207740 gąsdina mane sapnai..... :bloga
sapnavau,kad rūkiau ir dar kai ką...siaubas.....
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
the ending rašė:gąsdina mane sapnai..... :bloga
sapnavau,kad rūkiau ir dar kai ką...siaubas.....

as irgi kartais sapnuoju kaip rukau, nes turiu priklausomybe nuo nikotino, su kuria bandau kovoti, kartais sekmingai, kartais nesekmingai. :) o tu rukai jei nepaslaptis?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207806 meciau.o siaip rukiau 3 metus.....
o siaip,sako,kad kai sapnuoji,kad rukai,vadinasi bus rami diena...o siandien ne velnio to nebuvo!!! :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#207810 eilinį košmarą, o prasibudęs kelias akimirkas nesupratau kas aš esu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207937 vel košmarą...kažkaip per anksti į koncertą atvariau,ar tai per velai,nelabai supratau,tada vienai mokytojai turejau krauja duot,bet kažkai adata į veną pataikyt engalejo,tai nedaviau...tada nuo motinos laksciau,tada pasiklydau,veliau policija manęs ieškojo....durnas sapnas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210207 oi, "smagią" naktelę šianakt turejau...... :bloga

1)tarpe nuo ~ 21h-24h nezinau,ar tai buvo miegas,ar snuduriavau atmerktom akim,bet maciau kažka skrendanti,plaukianti pries akis,susiliejusi vaizdą,apsviesta zydra spalva
2)tarpe nuo ~1h iki 3h sapnavau labai gražų sapną,kad anksti ryte,vien su naktiniais marskineliais isejau i lauka,pasivaiksciojau siltu asfaltu(siltas rytas buvo),ejau per žole ir jauciau rasą,atrodžiau balta ir švytinti,kažkuo priminiau sau angelą,jauciau tooookia laisve..echh...(o rytas is ties buvo nuostabus-tamsu,lyja truputi ir ausyse Narkutes muzika :))) )
3)~puse 4h nezinau ką tada jauciau,bet ko tais verkiau
4)~4h-5h sapnavau zmogu istiestom rankom,jam nuimta oda ir dar galva besisuka(kaip egzorcizme)
ir tada nebemiegojau.....
na,idomi naktis ir sapnai... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#210394 kažką iš praeities
kažką tokio šilto ir moteriško
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210545 Suicidišką sapną.
Parašėeggle
#210559 Romantiska sapna su kazkokia apokaliptine aplinka
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#210822 Sapnuoju, kaip vairuoju tėvo automobilį, bet nereikia spausti sankabos ir perjunginėti bėgių.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#210828 Ir vėl sapnavau, kad esu poliarinis vilkas, man paskutiniu metu labai dažnai sapnuojas tokie "redaguojami" sapnai kur galiu pavirsti bet kokiu gyvūnu, matyt nuo mirtazapino...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210832 kosmarus ..o paskui labai grazu sapna , kad turiu mylima vyra nama :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210912 susapnavau,kad nare dvv yra mano klasioke :bloga :bloga
aisku,taip nera,bet buvo siaubinga ta suzinot :bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210925 sapnavau kad namie auginu tris šunis. nemėgstu šunų