Moderatorius: Astro-Meška
- 2010 10 13, 08:12
energijos, sveikatos ir malonios veiklos (kokios negaliu ivardinti net pati)
- 2010 10 27, 19:33
supratimo,isklausymo..
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 11 04, 00:31
Man keista, kad daugelis sergančių ar bent manančių jog serga, kažką jaučia ir semiasi emocijas tiek iš išorės tiek iš savo vidaus. Sugeba kurti, pajausti blogą nuotaiką, tuščio gyvenimo atspalvius. Susikuria tarsi kitą atmosferą ir gaudo įkvėpimą. Jau vien dėl tokio dalyko, kad gali toliau jausti aplinką, grožį ir bendrai gyvenimą, tiems žymiai lengviau išbristi. O kai nejauti nieko, net ilgesį seniau kėlę dalykai yra praradę to laikotarpio gyvenimo skonį ir spalvas. Ir panašus brudas, kuris nebekelia jokių jausmų, nesvarbu žiūrėsi į saulėlydį ar į bet kokį peizažą - viskas vienoda. Ir bandyk gražinti visą šią harmoniją, tai dar labiau nudegsi. Nes tai beviltiška daugeliu atveju. Per mėnesį 2 - 3 paros normalios būna. Bet nors padebesiais skrajok, niekaip neišeina stabdyt nuotaikos kritimo. Tiksliau tarint, vėl sutrinka medžiagų gamyba.
- 2010 11 07, 12:47
nuosirdaus pokalbio,isklausymo,supratimo,apkabinimo.....Dieve,kokia vienisa jauciuos....
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 11 23, 18:13
"Tu cia neviena ir nebandyk....."
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 11 29, 22:34
Aš tai džiaugiuos kad atšalo..nes šaltis mane neigiamai veikia ... sukuria niūrią nuotaiką manyje..taip dar geriau nereikia apsimetinėt kaip čia gražu ir kad verta gyvent .
Ramu5 rašė:saulucės
Aš tai džiaugiuos kad atšalo..nes šaltis mane neigiamai veikia ... sukuria niūrią nuotaiką manyje..taip dar geriau nereikia apsimetinėt kaip čia gražu ir kad verta gyvent .
Mano sielai gerai, dabar jau gerai

,