Moderatorius: signs

Parašė Smilte
#203648 Benny, aš vis skaitau ir man jau pikta darosi!
čia medikų nėra, o jei ir yra jie negali konsultuoti internetu, o medicinos paslaugos teikiamos gyvai medicinos centruose: poliklinikoje, PSC ar privačiai. Vaistų reguliavimą derink su Tave gydančiu gydytoju.

Benny, manau, kad Tavo tokie dvejojimai ir vaistų dozių kaitaliojimai ri variacijos gali daryti blogą įtaką kitiems DK nariams. Prašau būti atsakingai (-am) už save ir prieš kitus.

Sėkmės ir ryžto bendradarbiaujant su savo gydytoja (-u).
Parašėnegative
#203654 Benny, Smilte labai teisingai parašė, tad prašom elgtis atsakingai.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#203682 is tiesu smilte teisi...negalima doziu kaitaliot...tau reikia vartot 2 mg kaip sake gydytoja ...jei vis dar blogai jausies po kokio menesio doze su daktare ir turi derint...o geros savijautos pradejus vartot vaista net noret nereikia...tu tiesiog turi jaustis sudinai kol organizmas apsipras :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#203969 man atrodo kad siandien isgeriau 1.5 vietoj man priklausanciuo 1 mg :? ar nekenkia labai tokie susimaisymai :?
Parašėnegative
#203978 kaip įvyko - taip. inf. lapely juk parašyta - padauginant ar per mažą dozę geriant, kitą kartą tokią pačią dozę kaip ir paskirta gerti.
Parašė Benny
#204125 geriu 2 mg bet diena esu labai mieguistas ir apatiskas :bloga o Jau praeJo ~ 3 savaites nuo padidinimo.. turetu viskas susitvarkyt.. bet..
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#209768 Benny, ar vis dar geri 2 mg i diena , kaip jautiesi?
Dangiska, kaip tu ?
ar padeda kam nors sitie vaistai??
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209769 man kazkiek padejo manau...nerimo maziau...man atrodo as storeju ..o kaip jum ?
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#209790 storeju irgi, priaugau keturis kg...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209799 as ir 4 :verysad: noreciau tiketi kad maziau valgant galima tai sustabdyt...o tu daugiau valgai ? kaip manai ?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209800 kaip kiti ar kas dar storejot nuo siu vaistu ?
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#209801 as manau kad man nuo siu vaistu pasidare nenormalus alkis, visada noriu valgyt, ypac bandeliu :(
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#209803 man tai atrodo kad apykaita labai leta ir viskas eina i kuna...tk nebezn ar nuo situ ar nuo efexor :bloga
Parašė Garik22
#210155 sveiki! zinokit merginos, esu geres si vaista apie metus, sveriau 90 dabar sveriu 108, tikrai galiu pasakyti, kad vaistai neuroleptikai, ypac Fluanxol stipriai, nezmoniskai didina kuno svori. Meciau gert, jau 4 diena nebegeriu, bet toks salutinis reiskinys.. baisiausias, apima baime, nera nuotaikos is pacio ryto, nerimas didziausias, pradejau gert trankvilizatorius, bet ir jie nelabai padeda. Dar galiu pasakyti, jog sis vaistas yra ypac sunkus, sunku nuo jo atprasto, bet tenka mest, nes svoris mano perzengia visas rybas.. Prie to pacio, skaiciau internete, jog vartojant Fluanxoli, mazeja medziagu apykaita, gal ir del to taip smarkiai svoris auga..
O siaip dar norejau pasiteiraut, gal kas zinot ar domejotes, kuom Fluanxoli galima pakeisti ( isskirus neuroleptikus ir trankvilizatorius )?
Geriu Zolofta, bet nerima jis nenumusa, tik panikos priepuolius
Parašė Garik22
#210156 Amore, taip, taip jau yra, nuo Fluanxolio alkis didziausias, bet galima ji suvaldyti geriant Metforal 500 mg. Man Endokrinologas israse, ryte, diena, vakare geriant po viena tablete.
Geriau ji, alkis dingo, bet svoris kaip buvo taip ir buvo, galima sakyt dar didesnis augo..