Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210185 na as skaiciuoju greistai kolorijas..nevalgau duonos..jokiu saldumynu...suvartoju apie 1200 kcal kasdien...nebeauga bet ir nekrenta..jauciuos nebegrazi..man tai nuotaika labai musa..depresuoju...anksciau tiek suvalgant krisdavo puikiai svoris...pakeist turbut galima tiek neuroleptikais tiek ad ziurint kokais tikslais israsytas...prasysiu gydytojos irgi jauciu keist...bet ji nestebukladare...o metforal koks cia vaistas nesu girdejus ?
Parašė Garik22
#210192 Bet man atrodo, kad prie Zoloft negalima prideti dar viena AD tik Neuroleptika, nes tas pats Zoloftas yra antidepresantas..
Parašėnemoku
#210196 Garik22, variantas, kad reikėtų gerti dviejų rūšių ad ar neuroleptikus, įmanomas. Aš visada gerdavau du AD, nes vienas man nepadėdavo. Čia jau gydytojai žinot kaip galima ir kaip ne.
Parašė Garik22
#210198 Siandien einu pas savo Psihiatra. O dar norecejau paklaust, ar yra panasus medikamentas i Fluanxoli, koks?
Parašė Garik22
#210199 Nes mano nerimas yra toks stiprus, tik su Fluanxoliu jo nebuvo, bet del smarkaus kuno svorio padidejo reikejo ji mest.. Taip pat man del nerimo labai bloga nuojauta is pacio ryto.. Ar AD nuima ji? Nes Zoloft tik nueme panikos atakas, o nerimas isliko..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210222 man ir labai padejo nuo nerimo fluanxol..tiesiog greitai labai ant koju pastate...as tai klausiu daktares ka daryt..sakysiu kad noriu keist...jei sakys kad reikia gert tai gersiu ir ribosiu grieztai maista..bet labai sunku
Parašė Garik22
#210243 Dangiska, zinok su Fluanxoliu svorio niekaip neimanoma numest.. As jau bandziau ir spuortuodavau ir maista ribodavau.. bet neiseina, nesuprantu kokia itaka jis daro organizmui ar virskinimui, taciau geriant ji smarkiai prisiaugina svoris.. O apie Metforal pasiskaityk internete, geras vaistas :) ( kaip man patiko )
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210250 na tas vaistas kaip suprantu gliukozes kieki mazina kraujyje sergant debetu :?
o as galvojau kad cia netikele as badauju ir svoris nekrenta ir mama ziuriu stebis kaip as storeju liepia nevalgyt, o as ir taip jau stipriai save apribojau :bloga
Parašė Garik22
#210259 Dangiska, man tas pats buvo, kaip ir tau.. dabar pakeiciau si vaista i Risperidon Actavis 1 mg, vakare, bet, kad siandien jauciu nerima, ne toks poveikis kaip fluanxolio, ex :( nu ziuresiu kaip bus..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210261 o kiek mg gerei fluanxol? sako mazo dozes nelabai turi itakot svorio :?as geriu 1 mg
Parašė Garik22
#210277 Dangiska, ir gi geriau po 1 mg ( ryte ir diena ), bet man turejo itaka.. Bet nutraukus ji labai didelis salutinis poveikis pasireiske, nerimas didziausias..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210281 et ir kenciam man tai tik po geros savaites pas gydytoja tai kol kas laukiu ..
Parašė Garik22
#210284 O Rispolepta nebandei? Man pirma diena ir jau nekaip jauciuosi, labai sukaustytas, drebulys..
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#210331 as tai manau kad nesamone keist vaistus kurie puikiai tinka ir padeda ir dabar juos mesti del keliu priaugtu kg ir vel ekspermentuoti su kitais vaistais :bloga man atrodo kad zmones kurie taip daznai keicia tuos vaistus yra labai nepastovus, keicia keicia kol galu gale nusprendzia kad netinka ne vieni... :bloga
garik kas is to kad tau pakeite is fluanxol i rispolept, rispolept yra toks pats neuroleptikas ir kiek as zinau nuo jo irgi auga svoris, tik ar nebusi nusokes nuo meskos ant vilko.... ?
o dangiska, tai suprantu kad del svorio labai kremtasi.... bet apsvarstyti reik gerai, nedaryti skubotu sprendimu, jei nori mesk ta fluanxol, bet tada turesi pati ismokti susitvarkyti su savo nerimu
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210341 nea nesu rispolepto bandzius..pirmas neuroleptikas mano fluanxol..as tai tarsiuos su gydytoja..as dabar gerai jauciuos, bet neaisku , kad vel neprasidetu , nes trumpai juos geriau kelis menesius...