- 2010 12 01, 19:10
kaip seniai jauciaus laiminga....siandien beveik tokia buvau vos pusvalandi,bet jis buvo nepakartojamas.....
stovejau ant skardžio,ausyse grojo
skalbenkė,upe plauke ledo luitai,primenantys ląsteles....viskas buvo taip gražu ir nepakartojama....
rankoje smilko mano pusmeti laikyta vyšnine cigarilė.jos skanūs dumai skverbesi pro mano sušalusias lupas,o viduje,jauciau neapsakoma pasitenkinimą...kai jie grizinejo atgal,tai vaizdas atrode,lyg nuostabaus dailininko sukurtas paveikslas,pavadinimu 'upe ruke'...man nerupejo,kad nebejauciu pirstu,man buvo gera jausti tą saldų malonumą....
ausyse grojo a.j.s.-padek man,ir man pasidare liudna,kad amžiais esu vienisa ir manes nesupranta,bet tada pagalvojau,nu ir tiek to...turiu susitaikyt.bet as maciau tokį grožį,kurį retas kas suprastų ir
pajaustų...
būtų buve beveik tobula,jei su manim būtų buvęs vienas žmogus...bet tai neįmanoma,nes jis,matyt,net mano vardo nežino..bet kaip as norejau,kad jis būtų matęs,tai,ką mačiau aš....aš jo neisileisciau i savo supuvusios sirdies lentynas,isileisciau i ta maza kertele,kurioje megaujuos gyvenimu,kurioje matau
groži..man nereiketu net žodžiu,man užtektu,kad tas zmogus butu salia....
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.