Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210614 siaip jie taupus ganetinai... man uzteko baziniu spalvu - balta juoda raudona geltona melyna ir bespalve (atspalviui svelninti). pritaike nuolaida, su teptuku apie 64 lt gavosi.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#210733 Vaau! Niu tavo talentas neabejotinas :flo man laabai tokia dailė supper :super
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210754 aciu Smekla, cia kol kas "plagijatu" nesa - bandau ivairius efektus isgaut, mokausi tcakant

siaip cia viskas super paprasta, reikia metalo ir dazu...
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210937 kelios dovanikes aukletojoms

PaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#210943 Pirmas žodis, iškilęs galvoje, kai pamačiau tavo darbus, buvo... Keiksmažodis :achtung

Labai gražu, Virtual. LABAI. Aš irgi tokios noriu :(
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210954 pirmi tai dar tokie tiap liap gavos ..o pakabukas jau labai grazus sauniai spalvas isgavai super :da :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#210981 :super O man ir pirmi patiko. Spalvine gama gaal net labiau . Vnž.: Laabai gražu! Šaunuolė. Žaviuosi ir palaikau, kad bandai visokias naujoves! =)
Na užbaigiau ir aš savo netobulą ir pirmąkart - Sagę. Štai jūsū teismui:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#210982 smekla, maladecas :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#210990 Fainos dovanikės auklėtojom :angel
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#210994 noriu ir as but aukletoja :D
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#211245 kalėdiniai žaisliukai iš atliekų :achtung Plastmasinių indelių nuo cukraus vatos, siūlų galų, senų žaisliukų ir keleto blizgučių už 0,99 lt =)

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo mumu 2010 12 09, 16:05. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#211249 jeega :super

mes cia darbe uzsikrete kitu darbeliu - burbulais is wc popieriaus :achtung jami nedideli baliona, pasidarai tirpala is stiklines vandens ir sauksto lipalo, imi popieriu, vynioji aplink burbula ir tepi skiediniu. palieki isdziuti, tada baliona isimi. Galima dazyt guasu ar arkvarele, piest, dekupazint, purkst blizguciais :)))
Virvute tvirtinasi taip: pririsi ant degtuko ar dantu krapstuko kaspina, ir ikisi i skylute nuo baliono, krapstukas uzsiskersuoja viduj - balionas gatavas. Jeigu priristum 2 kaspinus viena galima suristi '"bantiku" ant kito kabinti :)
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#211257 labai įdomu, gal turi kokios vaizdinės medžiagos? Na, koks rezultatas gaunasi. Norėsim pabandyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#211267 deje neturiu :(
Vartotojo avataras
Parašė kukas
Virtual rašė:kelios dovanikes aukletojoms

PaveikslėlisPaveikslėlis
PaveikslėlisPaveikslėlis

Nu ir sugalvok tu taip! iš skardinių!!! Šaunuolė :super