Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė agne15
#210900 As jau trecia savaite geriu fluanxol israse 1 tablete is ryto isgerti, bet keleta dienu pagerus per didelis man toks apsvaigimas nuo jo, tai geriu puse ryte ir puse po pietu, ne sir psichiatre sake gali po puse gert jei per daug bus. Bet apetitas tai visai nesveikai pakilo, o ypac saldumynams. ;cream ;cream
ParašėŠiršė
#210933 Kaip keista. Man kaip tik jį geriant visai valgyt nesinorėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#211130 Sveika agne, tai kiek tu mg isvis per diena isgeri ? 0,5 ryte ir 0,5 po piet ?
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#211562 As 0,5 ryte ir 0,5 po pietu. Nors kartais tik 0,5 apie pietus ...Ryt einu pas psichiatre geriau 3sav siuos vaistus. Ziuresiu ka pasakys.
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#211666 Na vakar lankiausi pas gyd ir sake kad jei man taip tinka tai galiu taip gerti, po puse. Sake sis vaistas veikia 6val, taigi geriant taip po puse kaip as geriu veikimas togygus gaunasi, nors ir silpnesnis,bet man kol kas to pakanka. Taigi dar kokius 2-3men maziausiai teks gerti.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#211674 Tik 6 val.... tai jei as isgeriu pirma val tai jis veikia tik iki kokiu 20 val... =) net xanax ilgiau veikia.....
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#212079 na man taip sake gydytoja kuri skyre vaistus. :da
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#212086 kas cia per gydymas jei nakties metu jau neveikia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#212090 na gal kiekvienam skirtingai, gal nakciai man nereikia jai atrode. Bet kai as geriu nuo ryto po puse tai man visai dienai tokio poveikio pakanka.
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#212398 Gal zinote ar su siais vaistais galima gert alkoholi? ar grieztai draudziama ?
ParašėKatastrofa
#212400 Su bet kokiais vaistais alkoholi gerti yra nepatartina. Turiu omeny AD, neuroleptikus..
Parašėnemoku
Amore rašė:Gal zinote ar su siais vaistais galima gert alkoholi? ar grieztai draudziama ?

Tavo psichiatras žino, jo klausk.
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#212835 na lapelyje raso kad padideja mieguistumas nuo alkocholio. Is savo asmenines patirties galiu pasakyti kad tikrai bloga nebuvo kai maisiau, bet as per diena tik 1 tabl.geriu. Gal kiek greiciau apgirtau tik, bent jau man taip pasirode :D
ParašėKatastrofa
#212839 Tai, kad greiciau apgirsti yra visiskai normalu, juk tai vaistai plius alkoholis :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213039 na as galvoju ir siandien negert tabletes ir isgert kokia taure sampano...gydytojos pamirsau paklaust ar galima taip ...kaip jum buvo su alhogoliu ir sitais vaistais? nebuvo blogai ?