Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kandis
Brunhilda rašė:
Cikadelė rašė:Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...

ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi? :flo
As snd puse velnio

Aš iš vis nesuprantu, koks tikslas pagerti trumpa laiko tarpa ir po to nutraukti? Juolab pradžioje AD neduoda rezultatų iš karto, tam reikia kantrybės ir sulaukti, t.y. 2-3sav. ir tada būna aiškiau kaip čia viskas.. :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#211802 Šiaip jau sutinku su Kandim. Antidepresantai dažniausiai skiriami bent 6 mėnesiams, kad nebūtų atkryčių. Gėrimas po kelias dienas-grynas organizmo išbalansavimas.

Man Seroxat padėjo. Gana greitai nuėmė nerimus ir baimes. Bet elementarus gyvenimo džiaugsmas grįžo labai negreitai.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Kandis rašė:
Brunhilda rašė:
Cikadelė rašė:Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...

ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi? :flo
As snd puse velnio

Aš iš vis nesuprantu, koks tikslas pagerti trumpa laiko tarpa ir po to nutraukti? Juolab pradžioje AD neduoda rezultatų iš karto, tam reikia kantrybės ir sulaukti, t.y. 2-3sav. ir tada būna aiškiau kaip čia viskas.. :)
Nzn kodel, man taip paskyre gydytojas-psichiatras :da
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#211806 Nors pacio pirmo vizitmo metu pasake, kad AD reiks, ir bent jau pusmeciui tai tikrai. O man irgi buvo keista, del ko sake gerti 6 dienas, gal tokiu budu pratino organizma? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211838 as geriu 20mg ir jauciuosi nezinau kaip. viena diena labai blogai, o kita gerai.. laukiu kada pageres.
Vartotojo avataras
Parašė shaulys
#212628 Pries savaite su gydytoja pasitarem ir nutraukem Paroxetin vartojima, taciau dar iki dabar man be proto sukasi galva. Toks jausmas kad girtas pastoviai buciau. Gal kam nors yra taip buve? Vartojau apie 2.5men
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
shaulys rašė:Pries savaite su gydytoja pasitarem ir nutraukem Paroxetin vartojima, taciau dar iki dabar man be proto sukasi galva. Toks jausmas kad girtas pastoviai buciau. Gal kam nors yra taip buve? Vartojau apie 2.5men
O kodel nutrauke? Netiko, ar tiesiog nusprende, kad jau nebereikia AD?
Vartotojo avataras
Parašė shaulys
Brunhilda rašė:O kodel nutrauke? Netiko, ar tiesiog nusprende, kad jau nebereikia AD?

Netiko, apart sutrikusio miego, jie kitaip manes neveike.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
shaulys rašė:
Brunhilda rašė:O kodel nutrauke? Netiko, ar tiesiog nusprende, kad jau nebereikia AD?

Netiko, apart sutrikusio miego, jie kitaip manes neveike.
O kokius dabar paskyre?
Vartotojo avataras
Parašė shaulys
Brunhilda rašė:O kokius dabar paskyre?

Kol kas dar jokių
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#213077 ar kam nors, vartojant si vaista, pasireiske neramiu koju sindromas?
ParašėŠiršė
#213093 Man. Bet tik pirmas 2 sav berods
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#217118 Man siaubingai netiko sis vaistas,sukosi ir skaudejo galva ir mase kitu reiskiniu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#217123 man ir labai netiko..o gaila daktare sake gana stipriai jis veikia serotonina...
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#217151 reikia nemazai palaukti, kol baigiasi salutiniai poveikiai tik pradejus vartot. gal neislauket to laikotarpio.. nes as dabar jau antra menesi baigiu gerti ir tik dabar jauciu, kad viskas ima tvarkytis. ilga laika daug blogu dalyku jauciau..