Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
dangiska rašė:kosmarus ..o paskui labai grazu sapna , kad turiu mylima vyra nama :bloga

ar gali buti mylimas vyras - namas?
nebent labai siurrealus sapnas buvo.....
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#211192 Vienišumą kuris velkasi ir dabar
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#211198 sapnavau insulinkes (švirkštus) ir heroiną... košmaras košmaras košmaras :ispeju
ParašėKatastrofa
#212366 Viena toki gan artima zmogu.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#212382 sapnavau pilną savo seną namą poilsiaujančių senučių su kūdikiai, kirpau gyvatvores, pridavinėjau auksines monetas į keityklą ir stalčiuose iėškojau dar, pinigų reikėjo, kad nusipirkti perremontuota ir apklijuotą lipdukais seną mersą su forsuotu varikliu, be vietoj to iššaudžiau pardavėjus ir pirkėjus-konkurentus dviem pistoletais, vienas su duslintuvu skleidė garsą vzligh... vzligh.. o kitas be duslintuvo nuo kurio po pirmo šūvio kaip nuo antausio užgulė ausis PLADFF!!...PLADFF!!....PLADFF!!....PLADFF!!. Pistoletus, nuvalęs savo piršyų antspaudus įbrukau lavonams į rankas, maždaug jie patys čia išsišaudė... be perstojo rūkiau cigaretę prisidegdamas nuo kitos.. oras stipriai kvepia pušimis ir jūra, bet labai tvanku... marškiniai prilipo prie nugaros.. juodi debesys su baltom žuvėdrom.. nuo jūros artinasi audra..

Štai toks niekosau Kalėdinis sapnas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#213314 the ending :bloga
ParašėKatastrofa
#213338 Nieko nesapnavau, nes miegojau, kaip uzmusta. Vo.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#213346 sapnavu jog esu betoninė skultūra ant centrinės bibliotekos frontono
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#213350 LINEAGE. vakar zaidem, tad nakti gyvenau kitam pasauly..
Vartotojo avataras
Parašė jura
#214448 Sapnavau kapines,vaikščiojau tarp kapų,degiau žvakes,vienos užgesdavo,kitos labai gražiai degdavo.Prie vieno kapo sustojau,tai buvo mano sesers kapas,lenkiausi žvakę degti ir pradėjau stipriai verkti.Pabudau,ir taip nejaukiai pasijutau,mano sesuo gi gyva yra.Nežinau,kodėl taip,bet laikas nuo laiko vis kapines sapnuoju.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214885 kad papuoliau y avarija :bloga
ParašėKatastrofa
#214890 Nieko nesapnavau.. Mano siela laisva.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#214923 Sapnavau mirusią uošvienę,ne sapnas,o košmaras.
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#215049 vakar sapnavau toki parsiuka dekoratyvini (Gyva!!)

Ir viskas taip realu buvo... Atklydusi kaip benami suni parsiuka :D

tik ..... zaisds pas ji buvo.... ir jis taip cype... norejau padet, bet pradejo cypt dar daugiau....

tada trumpam pabudau ir tuo met jau sapnavau jos pavelavau i darba. Kai pabudau gulejau kazkiek laiko pries akis lyg ilutes ejo "pavelavau, pavelavu, pavelavau"....

O tada paziurejau i laikrodi ir buvo dar tik 7... :bloga :oops: :oops: ;vokie :baubas ;vika
ParašėKatastrofa
#215347 Sianakt sapnavau, kad turiu varles rankas ir kojas, ir laipiojau jomis ant sienu, lubu, grindu.. :achtung