Moderatoriai: Astro-Meška, Agni
- 2008 01 22, 23:11
baisu, ką tik nuostabiam, tobulam vyrui prisipažinau meilėje... nepakartojamas jausmas... negaliu nustoti šypsotis.
kita užduotis:
pasiklausyti grupės, kurios niekada neklausei, albumą. ir tuo metu nieko daugiau nedaryti.
vikute rašė:hmm...vakar vonioj mirkdama paniuniavau daina, kuri sklido is mano mp3.manau tinka![]()
apkabinti artima znogu ir pasakyti jam "MYLIU" nuosirdziai
baisu, ką tik nuostabiam, tobulam vyrui prisipažinau meilėje... nepakartojamas jausmas... negaliu nustoti šypsotis.
kita užduotis:
pasiklausyti grupės, kurios niekada neklausei, albumą. ir tuo metu nieko daugiau nedaryti.
und so weiter und sofort
- 2008 01 23, 09:28
paklausiau, albumo, kuri buvo atsiuntes draugas...nepatiko
jei iskaitot skelbiu sekancia uzduoti - pastebeti iprastineje aplinkoje ka nors nepaprasto ir nuostabaus, kas anksciau atrode net nepastebima, smulkmeniska...
jei iskaitot skelbiu sekancia uzduoti - pastebeti iprastineje aplinkoje ka nors nepaprasto ir nuostabaus, kas anksciau atrode net nepastebima, smulkmeniska...
žinoma gali pabučiuoti dainuojančius mano smilkinius tik nekalbėk apie sielą aš jau keturiskart numirus
- 2008 01 23, 09:32
pastebėjau šianakt. kadangi nemiegojau, labai keistai nakties šviesoj ir mano pykinančiame galvos skausme atrodė mano dirbtinė rožė. labai ryški ir keičianti pavidalą. haliuccinacijos matomai
sekanti užduotis: perstatyti baldus kambaryje
sekanti užduotis: perstatyti baldus kambaryje
Так откуда взялась печаль?
- 2008 01 23, 10:45
o jei pas mane tik keli baldai kambari? tiksliau kolkas net 5
neseniai i kambari isikrausciau
neseniai i kambari isikrausciau
- 2008 01 26, 11:54
na jei skaitos tai tada taip:
mamai pranesiau kad uz moksla nereiks moketi ir kad gausiu padidinta stipendija;
draugei vakar pasisiuliau padet remonta daryt.
atlikti koki nors sirdziai miela darbeli- kam skaitymas, kam rasymas, kuryba, filmai.tam skirti 1 h.
mamai pranesiau kad uz moksla nereiks moketi ir kad gausiu padidinta stipendija;
draugei vakar pasisiuliau padet remonta daryt.
atlikti koki nors sirdziai miela darbeli- kam skaitymas, kam rasymas, kuryba, filmai.tam skirti 1 h.
If you happy and you know it, share your meds!
- 2008 02 08, 14:48
Na manau uzsiskaitys, nes jau kelintas vakaras kai skiriu laiko tapybai ir per kelis vakarus nutapiau rimta paveiksla aliejiniais dazais. =)
NUSISYPSOK SVETIMAM ZMOGUI EINANCIAM PRO SALI, AR SIAIP SUTIKTAM, NES GAL TU VIENINTELIS ZMOGUS KURIS NUSISYPSOJAI JAM PASTARUOJU METU... =)
NUSISYPSOK SVETIMAM ZMOGUI EINANCIAM PRO SALI, AR SIAIP SUTIKTAM, NES GAL TU VIENINTELIS ZMOGUS KURIS NUSISYPSOJAI JAM PASTARUOJU METU... =)
- 2008 02 11, 13:16
kaune beveik ištisai vaikščiojau išsišiepus. gerai, kad grįžau su visais dantim.
ir netgi gavau kelias šypsenas atgal.
kita užduotis - įdėti pastangų atgaivinti nutrūkusiems ar benutrūkstantiems santykiams. pastangas taip pat čia aprašyti. (kad jei bus labai mažos, būtų gėda.)
lakstute rašė:NUSISYPSOK SVETIMAM ZMOGUI EINANCIAM PRO SALI, AR SIAIP SUTIKTAM, NES GAL TU VIENINTELIS ZMOGUS KURIS NUSISYPSOJAI JAM PASTARUOJU METU... =)
kaune beveik ištisai vaikščiojau išsišiepus. gerai, kad grįžau su visais dantim.
ir netgi gavau kelias šypsenas atgal.
kita užduotis - įdėti pastangų atgaivinti nutrūkusiems ar benutrūkstantiems santykiams. pastangas taip pat čia aprašyti. (kad jei bus labai mažos, būtų gėda.)
und so weiter und sofort
- 2008 02 15, 23:02
Sia savaite neatmeciau drauges kvietimo pas juos, nors buvo treciadienis, puse 9 vakaro...nuejau i svecius, grizau velai.
sian istempiau drauge su jos draugu psivaiksciot i miesta.paskutiniu metu pradejo labiau bendraut su manim jinai.
per savaitgali isbandyti viena dalyka kurio dar nesi dares - tai gali buti patiekalas, naujas cd ar tiesiog isejimas ten, kur nebuvai.
sian istempiau drauge su jos draugu psivaiksciot i miesta.paskutiniu metu pradejo labiau bendraut su manim jinai.
per savaitgali isbandyti viena dalyka kurio dar nesi dares - tai gali buti patiekalas, naujas cd ar tiesiog isejimas ten, kur nebuvai.
If you happy and you know it, share your meds!

laimingas vyras