- 2010 12 17, 19:14
Aš iš vis nesuprantu, koks tikslas pagerti trumpa laiko tarpa ir po to nutraukti? Juolab pradžioje AD neduoda rezultatų iš karto, tam reikia kantrybės ir sulaukti, t.y. 2-3sav. ir tada būna aiškiau kaip čia viskas..
Brunhilda rašė:Cikadelė rašė:Man Seroxat pradžioje veikė kaip koks narkotikas-absoliuti euforija.Ne daug trūko,kad būčiau įtikėjus,kad matau baltus triušius su laikrodžiais,kurie vėluoja arbatėlės.Kaip norėčiau,kad tokia būsena sugrįžtu,nes dabar,pagal mano gydytoją,jaučiuosi kaip normalus žmogus.Man taip nelabai patinka...
ojej, vat euforija man pacioj pradzioj buvo, kai pageriau 6 dienas, o po to dariau pertrauka kazkur 2-3 savaiciu. Tai po tu 6 dienu, buvau euforijoj. O po kokios savaites vel labai blogai pasijutau. Antradieni einu pas gydytoja, sake, didins doze, nes dabar geriu po 10mg per diena (puse tabletikes).
kvepia_lelijom, o kokia doze tu geri? Kaip snd jautiesi?![]()
As snd puse velnio
Aš iš vis nesuprantu, koks tikslas pagerti trumpa laiko tarpa ir po to nutraukti? Juolab pradžioje AD neduoda rezultatų iš karto, tam reikia kantrybės ir sulaukti, t.y. 2-3sav. ir tada būna aiškiau kaip čia viskas..
------------------------------------------------
Jei prisikiši sau pluksnų į šikną, dar nereiškia, kad virsi višta.
Jei prisikiši sau pluksnų į šikną, dar nereiškia, kad virsi višta.