Moderatorius: signs

Parašė Sunrise
#182895 Nu va, negalima žinučių redaguot, tai liks liežuvis... Net nesupratau kaip aš jį paspaudžiau... :bloga
P.S. šiaip aš gydžiau ne simptomus, o labai aktyviai ieškojau priežasties ir bandžiau visaip sau padėti, kai ją radau - viskas ėmė gerėti. Vaistai čia ne prie ko. Na, man kažkiek dienos rėžimą padėjo susireguliuot pradžioj, bet per juos aš įtariu mano skrandis pradėjo streikuot... :(
Parašė violet
#184311 manau, jog ryskus sveikimo pozymis bus tai, kad imsiu tvarkytis su savo lesomis ir gyventi taip, kad islaidos nevirsytu pajamu. visi kiti jau yra.
Parašė kotita
#189125 Noriu paklaust,ar tau cia taip vien nuo antidepu pagerejo?
Parašė kotita
#189128 as esu naujoke sitam forume. as visiskai sutinku su tavim,nes ir as taip jauciuosi. vien vaistu neuztenka,reikia ir mastyma ziauriai keisti i gera puse ir su savim dirbti. O tai juodas darbas..
Parašė Orchid
#189206 kai ateina tas momentas ir supranti, kad uzuolaidos pakilo, muzika isijunge gyvenime, pavasaris ir man, ne tik kitiems- tada tik supratau, kiek jegu, uzsispyrimo, atkaklumo, tikejimo savyje radau, kad vel gyvenciau, noreciau gyventi ir nebesusimastyciau, kame prasme... net ir nezinau, ar esu visiskai sveika. zinau tik, kad vel gyvenu, kad moku dziaugtis, moku pergyventi, jau pries 5 metus nustojau bijoti iseiti i gatve, jau pries 4 metus emiau ramiai miegoti, jau 2 metus kaip istveriu neitiketino sunkumo gyvenimiska situacija ir esu stipri. ir nemanau, kad esu stipriausia ar kad mano nelaimes didziausios:) kazin, ar pamirsiu kada nors visa ta ejima kruvinais keliais i normalia busena? gal tai ir bus visiskas pasveikimas? kai gyveni kaip visi - nesuki del nieko galvos ir nemanai, kad del to tampi vidutinybe? va dede juozas stumdo maksimos vezimelius i kruva visa pamaina, grizta namo, zinias per BTV paziuri, alucio inkala ir ramu :DD gerai butu taip ramiai gyventi. bet mano psichologe gerai pasake - 100 balu - nori ramybes? tuomet eik stumdyt vezimeliu:D nesmerkit jos, kontekstas buvo simtaprocentinis:) kazi yra zinutes dydzio apribojimas? ;) reik baigt:)
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#203176 šiandien užlūžo mano iMac'as (kažikoks update bug'as), man nė motais (matyt effexor'as veikia) dar prieš mėnesį būčiau pragulėjęs pora dienu žiūrėdamas į sieną, o šiandien man viskas čiki :DD
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215623 Pradėjau savo viduj jausti palengvėjimą.Nebėra panikos atakų,beveik nebedusina,nerimas nebe toks baisus,neliko pykčio,kuris persekiodavo kiekvieną dieną,ir verkiu labai retai,seniau ašaros upeliais tekėdavo,nebenuvertinu savęs,kaip asmenybės.Taip, dar daug ką reikia nuveikti pasveikimo labui,stengsiuos,klupsiu,stosiu ir vėl stengsiuos.
Parašė canola
#221970 Pradėjau matyti kitus žmones ir suprasti juos, aktyviau reiškiu savo nuomonę, dažniau išeinu iš namų, savijauta taip pat geresnė ir šiaip nebeesu tokia jautri, o nuotaika tai dar įvairi ir nepastovi būna.
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#221986 Kai pradėjau gydymą ėmiau mažiau gerti (alkoholį). Dabar daug daug mažiau išgeriu, vien nuo to alkoholio kaip tik blogiau imi jaustis. Gal tai į naudą vistik. Nes suvokiu, kad taip darydamas sau tik toliau kenksiu, kažkoks suvokimas yra.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
jura rašė:Pradėjau savo viduj jausti palengvėjimą.Nebėra panikos atakų,beveik nebedusina,nerimas nebe toks baisus,neliko pykčio,kuris persekiodavo kiekvieną dieną,ir verkiu labai retai,seniau ašaros upeliais tekėdavo,nebenuvertinu savęs,kaip asmenybės.Taip, dar daug ką reikia nuveikti pasveikimo labui,stengsiuos,klupsiu,stosiu ir vėl stengsiuos.
Sakykit nuo depresijos dusina,o man gydytoja sake nuo sirdies.Man paciam atrodo,kad dusulys nuo sirdies ligu.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243130 Maingirdai, kiekvienam skirtingi pojuciai sergant depresija. Cia net yra skiltis kazkur apie nemalonius pojucius sergant depresija.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Maingirdai, kiekvienam skirtingi pojuciai sergant depresija. Cia net yra skiltis kazkur apie nemalonius pojucius sergant depresija.
Man tokiu pojuciu nera,as daug skaitau apie depresija ir susimastau ,gal gydytojai ikale i galva,kad depresija.Man tai is tikruju labai skauda momentais galva ir reikia vaistu,tai gal diagnoze nustate negerai.Taciau prie depresijos kazkas yra. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#243136 Taigi...Su tais daktarais....Visko buna :da
Man buvo i knygute irase kazka panasaus kaip ,,neveiksni'' ar ,,neprognozuojama''...Maziau reikia klausyt ju diagnoziu - ypac ,,dvasios ligu'' klausimais ir ziuret kaip pats jautiesi...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Taigi...Su tais daktarais....Visko buna :da
Man buvo i knygute irase kazka panasaus kaip ,,neveiksni'' ar ,,neprognozuojama''...Maziau reikia klausyt ju diagnoziu - ypac ,,dvasios ligu'' klausimais ir ziuret kaip pats jautiesi...
O is kur tu Vitalija zinai ,ka daktarai iraso,juk neduoda paskaityti ligos istorijos.As noreciau zinoti ,ka apie mane daktarai raso.As tik zinau ligos koda is komp.vaistu paso F32.1 vidutinio sunkumo depresija.Ir viskas.O gal ir man ka nors iraso,as neklausiu.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Taigi...Su tais daktarais....Visko buna :da
O is kur tu Vitalija zinai ,ka daktarai iraso,juk neduoda paskaityti ligos istorijos.As noreciau zinoti ,ka apie mane daktarai raso.As tik zinau ligos koda is komp.vaistu paso F32.1 vidutinio sunkumo depresija.Ir viskas.O gal ir man ka nors iraso,as neklausiu.