Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė jura
#212255 Mano savijauta siaubinga,dažnai permuša širdį,beveik kiekvieną dieną dusina,užeina galvos svaigimas,po pietų prasideda nepaaiškinamas nerimas,drebulys.Va šiandie stovint eilėje parduotuvėje,taip koją atėmė,kad jos nebejutau.Gydytojai sakiau,kad dažnai koją skauda,ji atsakė,kad tai greičiausiai dėl depresijos,ar dar kam yra taip,ar panašiai.Vaistus vartoju jau apie du mėnesius,vis galvoju kada visa tai baigsis,kažkiek pagerėjo,bet norėčiau gyventi kaip ankščiau,bet kartu suprantu,kad grečiausiai tai tik svajonė.
Parašė blasphemy
Agni rašė:ai tikrai pamiršau paminėt nerimą, vat šitas daiktas tikrai bet ką išproto išvest gali.

butent,as taip pat jauciuosi...tik viena,kad as visiskai nejauciu nerimo del tokios busenos ,man ji kazkiek patinka,turiu sadizmo nemazai ir visas jis nukreiptas i mane....
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#214514 Nerimas, problemos su virškinimu, vėmimas, apetitas labai mažas (sveriu 48 kg), mieguistumas, jėgų stoka.. be to man dar mažakraujystė yra, tai dar ir jos simptomai prisideda :bloga
Vartotojo avataras
Parašė jura
#214672 Pastebėjau,kad vakarais užeina keistas nerimas,širdis pradeda daužytis.Labai keista tokia savijauta.
Parašė kupina vilties
freza rašė:jei slenka plaukai tai organizmui truksta vitaminu, man irgi buvo kad labai sliko plaukai tai pageriau Vitiron Suscaps vitaminu ir padejo. siaip tie vitaminai labai geri kai yra bendras organizmo issekimas. o dar del slenkanciu plauku labai padeda perskalauti plaukus su dilgeliu arbata, arba su ramuneliu arbata ir ilasinti kelis lasus citrinu sulciu.

Plaukai gali slinkti ir del sutrikusios kraujotakos. Nepadejo man nei jokie vitaminai, nei jokios liaudiskos priemones. Kraujo tyrimai geri. Gydytojos prasiau, kad israsytu Tanakan, bet sake, kai veiksiu depresija, nustos slinkti plaukai.

Kiti mano depresijos pozymiai: nuolatinis subfebrilitetas, noras atsikrenksti, klaidziojantys skausmai, bjaurus kvapas is skrandzio, ranku drebulys.
ParašėKatastrofa
#215188 Man fiziniai pojuciai yra tie, kad kai labai sudepresuoju, pradeda sirdis baladotis.. Ir taip again, again and again..
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215209 Nuolatinis noras atsikrenkšti ir pas mane yra,dėl to labai nepatogiai jaučiuosi.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215781 Na va,jau kelios dienos dusinimo jausmas vėl atsirado.
Parašė pasa
#216052 Laba diena man taip pat yra depresijos požymiai, bet jau metus laikosi temperatūra apie 37,2-37,5. Ar kam nors buvo panaši situacija?
Parašė kupina vilties
#217447 Taip, man irgi labai ilgai laikesi tokia pat nedidele temperatura. Is proto krausciausi. Aplaksciau visus gydytojus. Ant infektologes net uzpykau, kai parase vegetodistoninis sindromas.
Parašėnemoku
#218039 Ar kam nors buvo taip, kad atsiradus depresijai dažnai pykindavo? Ypač rytais, neišsimiegojus ir vakarop, kai miego norisi arba patiriant nors menkiausią stresą. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
nemoku rašė:Ar kam nors buvo taip, kad atsiradus depresijai dažnai pykindavo? Ypač rytais, neišsimiegojus ir vakarop, kai miego norisi arba patiriant nors menkiausią stresą. :bloga

Aha, man taip buna. Ypac susinervinus
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#218056 kai labai stpriai susinervinu mane kartais pykina
Vartotojo avataras
Parašė jura
#218778 Labai svaigsta galva,kartais spaudimas nukrinta stipriai.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#218863 Mane labiausiai nervina, kad apima mintys apie mirti....As jos siaubingai bijau...Ir vis isivaizduoju, kaip mane ras, kaip as atrodysiu. Ar graziai, estetiskai? Snd anksti ryte buvo istikes PA, sedejau vonioj ant grindu ir galvojau: kaipo gerai, kojos nudepiliuotos, viskas gerai, tik galva va neplauta, tektu galva plauti po mirties :( :( :( Pavargau nuo tokiu minciu...