Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė groowax
#198218 va va man yra niežėjimas bet nežinau nuo kokių vaistų :( bet jis būna ne kasdien...
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#198222 as pradejau naujus AD vartoti. skambinau psichoterapiautui savo. sake nutrauk vartojima ir ziurek kas bus.
gal cia tik sutapimas. gal kita liga kesinas. baisiausia istverti nesikasius.
Parašė Adriuss
#215258 geriau seroxat viena 40mg/day,per menesi nuo 93kg krito iki 85kg,valgiau tik i diena bulkos apie 100gr,ir 2puodelius arbatos.Savaite namie sedejau nes jegu neturejau niekur eiti,prie seroxat skyre mirzaten ir pakylo svoris iki pradinio.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Adriuss rašė:geriau seroxat viena 40mg/day,per menesi nuo 93kg krito iki 85kg,valgiau tik i diena bulkos apie 100gr,ir 2puodelius arbatos.Savaite namie sedejau nes jegu neturejau niekur eiti,prie seroxat skyre mirzaten ir pakylo svoris iki pradinio.

Nzn, ar nuo Seroxato, ar tik sutapimas, bet man irgi pakrito svoris, tiesa, ne taip drastiskai - gal 2 ar 3 kg.
Parašė Adriuss
#215845 seip va dabar po 2men kurso meciau visam AD,del kritimo svorio ,priklauso nuo zmogaus sudejimo,jus maziau sveriate ,maziau ir krito.
Parašė busgerudienu
#216042 Kai geriau flux (prozak) tai nukrito keli kilogramai,sumažėjo apetitas.
Parašė Adriuss
#216050 na merginos nori nepriaugti,o vaikinai atvirksciai.
ParašėKatinas
#216108 Nesuprantu kaip galima mesti AD dle svorio kritimo. Tai tau reikia vaistu ar ne? Nes jei del tokio niekalo gali mest, kyla mintis, kad gal nereikia.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#216110 juk galima prsiverst ir daugiau valgyt
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#216125 Geriu effexor'ą ir mirtazepiną (tvarkingai kiek prirašė, jokių kitų vaistų ne)
Šakės, per 3mėn priaugau 11kg :bloga
Dabar esu gražus kaip banginis posūkyje :D
ParašėKatastrofa
maumuo rašė:Geriu effexor'ą ir mirtazepiną (tvarkingai kiek prirašė, jokių kitų vaistų ne)
Šakės, per 3mėn priaugau 11kg :bloga
Dabar esu gražus kaip banginis posūkyje :D

maumuo, as taip pat mitazapina vartoju, jis man miega sureguliavo, bet apetitas tai zveriskas, galeciau net ta bangini suvalgyti... :achtung Bet atsilaikau, nes noriu palaikyti graaaaaaaaaaaazias kuno formas.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216519 maumenie, gan normalu, sakyčiau, kad šaltuoju sezonu 11 priaugai, vasarą tiek pat ar net daugiau numesi (tikėtinai), aš šiuo metu nepriaugu svorio.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#216569 taip, numesiu svorį vasarą, kaip visada... daug maudysiuosi jūroje.. čia dar vienam kunigui padėjau prisijaukinti iMac'ą, o jis pažadėjo nardymą akvalangu Plateliuose (anksčiau panerdavau iki 18m be prietaisų, dabar nežinau)
ta proga dainelė "Aqualung my friend"
http://www.youtube.com/watch?v=QqZmtq5LhFo&feature=related
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219377 o sakykit, jeigu pasakysiu gydytojai,kad pastoviai persivalgau (kartais vemiu ar vartoju laisvinamuosius, bet retai), tai paskirs vaistų, kurie nedidina svorio ar kaip? Nes dabar labai laikausi, kad nepersivalgyciau, o apetitą skatino net xanax :sado
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#219414 na galima prasyt vaistu kurie nedidina svorio...daktarai daznai buna supratingi ir atsiszvelgia i paciento norus jei imanoma