Moderatorius: Astro-Meška

Parašėeggle
#215789 Dieną buvau užmigus, tai košmarą susapnavau, po kelių mėnesių pertraukos. Buvau užtrenkta lifte, trūko oro, niekas neatsiliepė į mano pagalbos šauksmus.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#215809 Labai gera sapna sapnavau. Pastebejau, kad pradejus gerti AD, sapnuoju tokius idomius sapnus: tokius intensyvius, kupinus veiksmo :D Kartais nuo ju pavargstu, o kartais labai idomus buna, su galybe detaliu idomiu - ot laiki fantazija.... :)
ParašėKatastrofa
#215810 As kazkaip pastaruoju metu nieko nesapnuoju.. Mmmmm... Keista, bet mano siela laisva.
Parašėnemoku
#215875 Ilgą laiką nieko nebesapnuoju (arba pamirštu ką sapnuoju).
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215913 Labai daug sapnavau,pabudau kiek pavargusi.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#216037 Ryte pabudusi net nusipurčiau,sapnavau,kaip didelės utėlės po galvą ropinėjo,fui.
ParašėKatastrofa
#216326 Sianakt sapnavau vaikina, kurio nenorejau susapnuoti.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216652 kraujuojančią draugę, ir dar sapnavau jos vaikiną, po to dar kažką apie sesę ir l.smulkaus sudėjimo panas.
ParašėKatastrofa
#216668 Kodel nieko nesapnuoju?.. O taip noreciau susapnuoti ka nors idomaus..
Vartotojo avataras
Parašė jura
#218338 Sapnavau,kad vaikštau po rūbų parduotuves,rūbų labai daug ir visi šviesūs,kai kurie auksiniais blizgučiais išmarginti.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
#218343 Sapnavau mama, sakancia, kad nekencia manes, kad nenorejau, jog as gimciau...Kad bande visaip manes atsikratyt...Buvo labai skaudu :(
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#218352 sapnavau pirmadienio ivykius...
ParašėŠiršė
#218401 Kad mane bandė išprievartauti :lakstau
Parašėnemoku
#220705 Kad pabėgau nuo dantisto ir kartu su juo dirbusios jo žmonos, nes jie norėjo man išgręžti skylę iltiniame dantyje. :da
Vartotojo avataras
Parašė jura
#220768 Sapnavau ir aš sapną su dantimis susijusį.Stomatologas ištraukė du labai supuvusius krūminius dantis ir likusius visus išgręžė,po to plombas sudėjo.