Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė the ending
#206810 nustebau,kaip vienas žmogus sugebejo man skaudžiai trenkt į paširdžius,pats to nežinodamas..tiesiog,dviem dainom...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207097 džiugiai nustebau,kad pagaliau pajudejo bendravimo ledas tarp manęs ir vienos mergytes....iš tiesų taip smagu,kad vaikas,kuris nieko neprisileidžia,man nusišypsojo,su manim kalbejo ir net sugebejau pažaist su ja :)))
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#208162 JIE ... ( škac šatanai , škac bebebe :egles: )
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208302 pokalbis su viena mokytoja..hmmm :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#208784 Vau geras, ir mano tokia pat reakcija =) tikrai nustebino
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#209223 labai nustebino...

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210661 Haliucinacijos :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#211633 nustebau radus kelis laiskus,nuo drauges...echh,dabar viskas taip toli :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#211709 Maloniai nustebau, kad depresijos klubo žmonės neignoruoja, o atsakinėja į komentarus.
Daugiau nesišaipo, o smarkiau įsigilina į klausimus, mažiau juokaujame, o rašome rimtai, netraukiam vienas kito per dantį ir jaučiamės lygūs: ar stipriau, ar silpniau sergantieji. Šitaip norėčiau, kad būtų dk ne tik prieš šventes, bet ir kaskart čia apsilankius, reikalinga visgi kažkokia empatija ir supratimas, solidarumas tarp dvasios ligomis kenčiančių žmonių. (esu nusiteikęs savais komentarais irgi prie to prisidėti, nei juokauti, gražbylauti ar vėjauti į visas 4 šalis belekaip).
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#211713 Miegojau pas drauga ir jis kelesi nakti ruostis koliui, isejo labai anksti.. Pabudusi radau pilnus namus lipniu lapeliu su ivairiais juokingais uzrasais! Labai nustebino, negaliu sustot sypsotis..
Parašėeggle
#215168 Kai ziurejau siandien antra karta filma "Girl Interrupted" pastebejau mazu sutapimu su mano trumpu buvimu ligoninej.
ParašėKatastrofa
#215184 Rytinis skambutis.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#216400 kad pirma karta gyvenime susirgau plauciu uzdegimu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#216650 keleivių kontrolė.