- 2011 01 21, 12:25
Man jis nepadejo geriau ryte 20 mg sunku uzmigti su juo buvo .
Pries kelerius menesius pagaliau nulekiau pas psichiatra normalu (pirmas juokavo ir mobiliaku vis kalbejo). Diagnoze- Major depressive disorder ir dysthemia ar kazkas panasaus. Dave prozaco menesiui- nulis, nieko absoliuciai nejauciau.
Persikeliau i kita miesta. Nuvariau pas seimos gydytoja, pakalbejau, sako eik pas psichiatra, bet israse effexor, na noradrenalino berods inhibitorius. Pageriau dabar desimt dienu, galva siaubingai pradejo skaudeti ir nee, sakau, nebegersiu. ketcirtadieni vel varau pas daktara, ziuresim, reiks ir apointmenta su psichiatru darytis.
Be to, panikos priepuoliai siaubingi dabar, turbut tai baisiau negu pati depresija. Del to ir del kitu priezasciu jau gerokas laikas uzsikabinau uz tramadol, na jis laikomas lengvu opiatu, Lietuvoj jis klasifikuojamas narkotine medziaga, pas mane- ne. Tad is interneto i mano burna nesunkiai. Zinau, kad negerai, bet man duoda nemazai zmogiskumo, duoda isgyventi diena. Tol kol veikia. Dozes dideja, o dabar jau baigiasi. Baisu, nes nelabai norisi vaikscioti po nama ir dairytis i lubas, kur koks vamzdis stipresnis...
Tad meginsiu, kad panikai koki benzo israsytu ir lauksim kol koks antidepresantas prades tikrai veikti. Gal koki dopamino inhibitoriu, o gal vel prie ssri grizti, kad ir paties Prozaco didesnem dozem, jo juk half life ilgas, tad ilgiau reiketu laukti kol suveiks.
Tai va, palaikytkite mane... dekoju uz demesiuka

ir nuotaika tvarke =)