Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#216534 bemiegant atleke ciucikas, burzge ant manes, lopute pakapste man veida, prinese i lova kuva zaislu, per visa mane sokinejo ir begiojo o kai jau atsimerkiau taip stipriai besidziaugdamas, kad jam pavyko mane pazadinti, pradejo laizyt visa veida :D :D :D
ParašėKatastrofa
#216601 Diena pradejau su muzika.. Ruosiuosi eiti i matematikos pamoka.. Kad ir nebe moksleive, bet taip jauciuosi :)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#221916 matyt,nėra nieko smagiau,po nemigo nakties pabust 6h,vietoj pusryčių ryti junk food'ą ir žiūrėti spoksoti tele...
na,dabar bent žinau,kaip jaučiasi amerikiečių vaikai =)
Parašė canola
#222298 Puikiai. Susipykau su namiškiais, nes jie man trukdė mokytis. Vėliau likau viena ir pradėjau žliumbti, o po to ėmiau sieną trankyti su meškinu. Galu gale nusiraminau ir tada išėjau į žmones. =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#222403 ilgu miegojimu(13h!) ir keliavimu į knygyną...ir dar smagiai pasivaikščiojau mieste,pabuvau prie upės ir pamaitinau antytes :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#222452 atsibudau... ir pradėjau dieną =)
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#222572 Pradejau išsijungusia galva,nesugebėjau elementarių dalykų suvokti..
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222600 as pradejau gera nuotaika, nors nemiegojau ar bent jau negiliai (pirma naktis namuose) :D
Vartotojo avataras
Parašė jura
#222606 Nemalionia kelione į valdišką įstaigą
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#223934 pradejau diena trumpa mankstele, cigarete, arbatos puodeliu ir rieke duonos su sviestu. dar laukia dusas ir kelione i darba. siaip viduj drebulys, viska darau siek tiek prievartaudama save. dienos atrodo vienodos...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#223988 Atsikėliau ir išėjau į darbą. :super
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#232685 su kuklia šypsena ir jutimusi,jog kažkam rūpiu :))) (prisiminus vakarykštę draugo žinutę)
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#232695 ...sapnuodamas...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#232719 Atsikeliau ir po kurio laiko facebooke susukau du video : DDDDd
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#242419 labais tipria kava ir netyčia įjungta laida apie Dalai Lamą :)))