Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21828 koks grozis.... =)
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#21845 Nuostabi augintinė, Tomash, tokia gražuolė protingom ir gerom akim :)
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#21851 labai grazi ...
Parašėlakstute
#21852 nuostabi Tomach tavo augintine :super
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#21853 Lukrecija, tai tau gerai, paciai auklet nereikia... :DD
O Bartas pradejo gudrauti. As mokinu ji daryti lauke, tai, kai pamatau, kad jau nori, tai isgrudu i terasa, jei padaro - pagiriu ir duodu skanesta....Tai jis jau atkale sistema....Siandien gal kokia 10 kartu i lauka prasesi...Myzt ,myzt 2 lasus turbut, ir atlekia: tipo duok skanesta...Tai as jau pavargau duris darineti, o dar lyja, tai kojas po kiekvieno karto valau....Gudruolis atsirado mat.
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#21887 Tomash, labai miela tavo mazoji tanke, jai tavo kepurė labai tinka :DD
ParašėTomash
#21890 Jos vardas Aira, labai protingas ir draugiskas suo kol nepasakau paimk ar atnesk :D :D pamenu prisiau ant medzio sakos motorolerio padanga tai atbego su visa saka nors saka buvo stora ir zidinti :bloga :D , seip labai stiprus suo pamenu kai pasimaisiau jos keli tarp jos ir katino tai nugriove begdama link kasaros :D
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#21892 O koks Airos amžius?
ParašėTomash
#21896 5metai
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21938 iš antros nuotraukos akivaizdu, kas išgėrė tuos du butelius prie teliko :D
ParašėTomash
Agni rašė:iš antros nuotraukos akivaizdu, kas išgėrė tuos du butelius prie teliko :D
nea ji geria tik karsta vyna ir paprastus vinus nes buvo tokiu nutikimu, kepem kazkada sasla kieme ir atnesem karto vyno jiem apliet ar kazkas pan ir pastatem ant zemes prie saslikines, ateinam ziurim ner vyno, atnesem dar ir pastatem ir nuejom, o as ziuriu pro langa ir matau islauzia Aira is po dzipo islaka greit vina kol nieko ner ir vel bega sleptis po dzipu :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21969 :D :D megeja ziuriu gerimus tavo Aira :D maniske tai alu megeja lakt, tai tetis atsinesa i kiema alaus buteli, tai ta kad pradeda skalyti, tipo duok ir man, vienam negrazu gert :D
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
Sandra rašė:Lukrecija, tai tau gerai, paciai auklet nereikia... :DD
O Bartas pradejo gudrauti. As mokinu ji daryti lauke, tai, kai pamatau, kad jau nori, tai isgrudu i terasa, jei padaro - pagiriu ir duodu skanesta....Tai jis jau atkale sistema....Siandien gal kokia 10 kartu i lauka prasesi...Myzt ,myzt 2 lasus turbut, ir atlekia: tipo duok skanesta...Tai as jau pavargau duris darineti, o dar lyja, tai kojas po kiekvieno karto valau....Gudruolis atsirado mat.

Zinaiis tu mano maziu prisijuoktiki soties galima,tik as daug ko nematau nes dirbu, o mama visa diena su jais buna tai tiek pripasakoja kad leisk i kelnes,paskutinis bajeris: Bonis issiprase surio,pazaide ir nunese padejo Lotai, nu pirma kart tai girdziu, paziurekit mano avatare manoji Lotta :DD
ParašėMusical
#22091 O čia mano šunytė :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#22107 musical koks grozis... B)