Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#20314 niu gerai, uzskaitom. galvok dabar sekancia uzduoti ;)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#20316 Padainuoti duše :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#20489 hmm...vakar vonioj mirkdama paniuniavau daina, kuri sklido is mano mp3.manau tinka :DD

apkabinti artima znogu ir pasakyti jam "MYLIU" nuosirdziai
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
vikute rašė:hmm...vakar vonioj mirkdama paniuniavau daina, kuri sklido is mano mp3.manau tinka :DD

apkabinti artima znogu ir pasakyti jam "MYLIU" nuosirdziai

baisu, ką tik nuostabiam, tobulam vyrui prisipažinau meilėje... nepakartojamas jausmas... negaliu nustoti šypsotis.

kita užduotis:
pasiklausyti grupės, kurios niekada neklausei, albumą. ir tuo metu nieko daugiau nedaryti.
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#21235 ZNS sveikinu labai saunus yvikis :tortas :uztave laimingas vyras :flo
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#21250 paklausiau, albumo, kuri buvo atsiuntes draugas...nepatiko :bloga

jei iskaitot skelbiu sekancia uzduoti - pastebeti iprastineje aplinkoje ka nors nepaprasto ir nuostabaus, kas anksciau atrode net nepastebima, smulkmeniska...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#21252 pastebėjau šianakt. kadangi nemiegojau, labai keistai nakties šviesoj ir mano pykinančiame galvos skausme atrodė mano dirbtinė rožė. labai ryški ir keičianti pavidalą. haliuccinacijos matomai :bloga

sekanti užduotis: perstatyti baldus kambaryje
ParašėTomash
#21269 o jei pas mane tik keli baldai kambari? tiksliau kolkas net 5 :D neseniai i kambari isikrausciau
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#21884 Perstatėm kompiuterio stalą ir knygų lentyną į kitas vietas.

Kita užduotis: nudžiuginti artimą žmogų kokia miela smulkmena, dovanėle, gera žinia ar panašiai :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21957 na jei skaitos tai tada taip:
mamai pranesiau kad uz moksla nereiks moketi ir kad gausiu padidinta stipendija;
draugei vakar pasisiuliau padet remonta daryt.

atlikti koki nors sirdziai miela darbeli- kam skaitymas, kam rasymas, kuryba, filmai.tam skirti 1 h.
Parašėlakstute
#25488 Na manau uzsiskaitys, nes jau kelintas vakaras kai skiriu laiko tapybai ir per kelis vakarus nutapiau rimta paveiksla aliejiniais dazais. =) :DD

NUSISYPSOK SVETIMAM ZMOGUI EINANCIAM PRO SALI, AR SIAIP SUTIKTAM, NES GAL TU VIENINTELIS ZMOGUS KURIS NUSISYPSOJAI JAM PASTARUOJU METU... =)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#26187 man patiko zaidimo ideja...nuo mazu dalyku,po truputeli kiekvienas pereis prie didesniu..as kartais bunu maximaliste,ir per daug uzsikabinu sau ant kaklo,taigi maziau visdelto produktyviau :super
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#26189 sarlota junkis drasiai prie musu ir musu zaidimo! =)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
lakstute rašė:NUSISYPSOK SVETIMAM ZMOGUI EINANCIAM PRO SALI, AR SIAIP SUTIKTAM, NES GAL TU VIENINTELIS ZMOGUS KURIS NUSISYPSOJAI JAM PASTARUOJU METU... =)

kaune beveik ištisai vaikščiojau išsišiepus. gerai, kad grįžau su visais dantim.
ir netgi gavau kelias šypsenas atgal.

kita užduotis - įdėti pastangų atgaivinti nutrūkusiems ar benutrūkstantiems santykiams. pastangas taip pat čia aprašyti. (kad jei bus labai mažos, būtų gėda.)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#27540 Sia savaite neatmeciau drauges kvietimo pas juos, nors buvo treciadienis, puse 9 vakaro...nuejau i svecius, grizau velai.
sian istempiau drauge su jos draugu psivaiksciot i miesta.paskutiniu metu pradejo labiau bendraut su manim jinai.

per savaitgali isbandyti viena dalyka kurio dar nesi dares - tai gali buti patiekalas, naujas cd ar tiesiog isejimas ten, kur nebuvai.