Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Debesiukas
#219106 jautiesi kaip supuves bulviu maisas, kambari sutvarkai su trim 20 min. pertraukom paguledamas, labai "stiprus" jautiesi che che
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219372 Grynai fiziniai - spaudžia širdį, plyšta galva, net iki pykinimo (man diagnozuoti įtampos galvos skausmai, paprasti nuskausminamieji nepadeda), maudžia raumenis, skauda sąnarius...
Vartotojo avataras
Parašė jura
#221046 Šiandien labai širdis kalatojasi,permušinėja stipriai.Senai taip buvo.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#221339 Man kai pablogėja, temperatūra kyla.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#221340 pastovus nuovargis
Parašėdragonfly
#222054 nuovargis, mieguistumas, apetito padidejimas, tik nzn ar chia nuo vaistu, ar BS pozymis
Vartotojo avataras
Parašė erika963
#222683 Norejau pakalaus ar kam buna nezmoniskas mieguistumas, nes pas mane daugiau nei puse metu vyksta savotiski atsijunginejimai. Ir nesvarbu ar as pavargus ar ne. Galiu ir tris paras is lovos nesikelt tik miegot.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#222687 Man ankščiau neidavo iš lovos išlipti,pastovus mieguistumas,nuovargis.Iš viso be jėgų buvau.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222704 o aš atvirkščiai - nemiegu. dabar va jau antrą naktį nemiegojau (po grįžimo iš ligoninės), nors kartais atrodė,kad miegojau, net labai daug sapnavau :dream:
Parašėkakadu23
#231845 Na, visa tai praeis :)*

#231849 Man tokie klajojantys skausmai budavo, tai galva skauda, tai sirdi, skrandi, stubura.Visko buvau prisigalvojes, kad apendicitu, veziu, migrena sergu, bet AD palaipsniui viska nueme.
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#232277 man viduriavimas vis nesibaigia... jau pusę metų. temperatūra kartais užkyla. manau, kad tai viskas nuo nervų, bet dėl ramybės pradėjau darytis krūvą tyrimų. kol kas visi rodikliai liuks...
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#232284 Varlyte, pabandyk pagert coca-colos, turetu padet nuo viduriavimo..
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#232285 Man tai nuo vaistu viduriai uzkieteje (nuo risperidono).
Vartotojo avataras
Parašė Mona
varlyte rašė:man viduriavimas vis nesibaigia... jau pusę metų. temperatūra kartais užkyla. manau, kad tai viskas nuo nervų, bet dėl ramybės pradėjau darytis krūvą tyrimų. kol kas visi rodikliai liuks...

Gali būt kad čia ne nuo depresijos, o nuo vaistų. Dar ryžiai padeda.