Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#217897 Na, nebijok, žinau aš kaip tai veikia.
Beje, pats atitinkamus mokslus esu baigęs.
Tai sukelia papildomo nerimo, kai prisigeri. Jei išgeri šiek tiek, dar gali ir slopinti
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#217947 šia tema kalbėjau su savo psichoterapiautu. sakė draugų kompanijoj šventės proga gurkšnis, taurė galima.
sutarėm kad nebegersiu viena ir kasdien.

tokia mano situacija ir patirtis, kuri visiškai gali netikti kitiems.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219336 ar kas esat gėrę alko, vartodami Paroxetiną (paxil/seroxat) ?
Gydytojui sakiau, kad savaitgalį šimtadienis, norėčiau bent vyno, sako nu gali simboliškai, bet toliau apie tai nešnekėjom. Kiek tas simboliškai? man taurės neužteks, bent butelį lėtai, per naktį išgert reik :achtung Lapelyje parašyta, kad nesąveikauja. Bet neramu vis tiek.
Parašė bimbam123
sapnabernis rašė:ar kas esat gėrę alko, vartodami Paroxetiną (paxil/seroxat) ?
Gydytojui sakiau, kad savaitgalį šimtadienis, norėčiau bent vyno, sako nu gali simboliškai, bet toliau apie tai nešnekėjom. Kiek tas simboliškai? man taurės neužteks, bent butelį lėtai, per naktį išgert reik :achtung Lapelyje parašyta, kad nesąveikauja. Bet neramu vis tiek.

Vartoju paroxetin'ą, pirmus 3 kokius mėnesius alkoholio negėriau visai, po to prie progos išgerdavau (ne tokios ir dažnos tos progos, o ir išgėrimas dažniausiai iki 2 bokalų alaus). Bet va prieš mėnesį teko, taip sakant, "netyčia" išgerti kokius 4 alaus bokalus ir dar vyno nemažai, na žodžiu, pasigėriau, bet nieko nuo įprastinių reiškinių nebuvo. Sakyčiau, paroxetinas bent man įtakos alkoholio poveikiui neturi. Bet, aišku, nieko gero gert vis tiek tokius vaistus varojant :)
Parašėnemoku
#219346 Anotacijose taip rašo:
„Vartodami Seroxat negerkite alkoholio. Alkoholis gali pasunkinti simptomus ar sustiprinti šalutinį poveikį.“
„Gydantis paroksetinu, negalima gerti alkoholio.“
„Paroksetino, kaip ir kitokių preparatų nuo psichozės, vartojantiems pacientams gerti alkoholio draudžiama.“

Gal atsargiau su tokiais pasisakymais, kad jums jokios įtakos nedaro...
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219365 O mano lapelyje rašo, kad tik nerekomenduojama gerti alkoholio, sąveikos su alkoholiu nepastebėta.
Parašėnemoku
#219399 Na, spręsti tau.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219401 Po šimtadienio parašysiu potyrius.
Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#219451 "derinau" cipralexą su viskiu ir alumi.
Dukart - nieko, viskas gerai
Parašė bimbam123
nemoku rašė:Anotacijose taip rašo:
„Vartodami Seroxat negerkite alkoholio. Alkoholis gali pasunkinti simptomus ar sustiprinti šalutinį poveikį.“
„Gydantis paroksetinu, negalima gerti alkoholio.“
„Paroksetino, kaip ir kitokių preparatų nuo psichozės, vartojantiems pacientams gerti alkoholio draudžiama.“

Gal atsargiau su tokiais pasisakymais, kad jums jokios įtakos nedaro...

Kur čia taip parašyta? Kad išvis nieko neparašyta tam lapely, internete irgi jokios informacijos nėra, tik kad "gali kažkoks poveikis būti, bet nežinom koks, nes ir šiaip, neaišku kaip šitas vaistas veikia". Ir psichiatras man sakė, kad galima, na, sakė iki bokalo alaus, tai atseit gal turėtų stipriau veikt.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#219478 na kiek as esu gerus su ad potyriai ne maloniausi...
Parašė bimbam123
#219479 Ok, sorry, tikrai parašyta anotacijoj tai, ką nemoku rašė. Bet vistiek, parašyta "gali", tai tik dar kartą įrodo, kad neaišku ką šitas vaistas išvis daro...
Parašėnemoku
#219484 Vienam gal gali, o kitam negali.
Parašė bimbam123
nemoku rašė:Vienam gal gali, o kitam negali.

Tai kaip dabar daryt, kuo tikėt? Jaustis ligoniu, kai negali šventėj nei lašo išgert?
ParašėKatinas
#219488 Nu dar gali nesijausti ligoniu, kai negali nei laso isgert =)