Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Kvepia_lelijom rašė:reikia nemazai palaukti, kol baigiasi salutiniai poveikiai tik pradejus vartot. gal neislauket to laikotarpio.. nes as dabar jau antra menesi baigiu gerti ir tik dabar jauciu, kad viskas ima tvarkytis. ilga laika daug blogu dalyku jauciau..

Visiskai pritariu. As nuo sios savaites jauciuosi puikiai: manau, pagaliau pasijutau taip, kaip ir tureciau, kaip jausdavausi seniau, budama sveika :) Kaip gera, negaliu atsidziaugti! Ir pagaliau visa savaite puikiai uzmiegu (be jokiu vaistu) :flo =) Kantrybes visiems vargstantiems su Seroxatu, tikrai turi "pramusti". Sveikateles visiems-visiems, mieleji :flo :heart
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#217205 Brunhilda, kaip dziaugiuos, kad tau gerai!!!!! :lakstau :flo
as taip pat linkiu visiems KANTRYBES, nes nei su vienu is anksciau mano gertu ad nereikejo jos tiek, kiek su situo, bet dabar viskas tvarkosi ir as tai jauciu :DD
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Kvepia_lelijom rašė:Brunhilda, kaip dziaugiuos, kad tau gerai!!!!! :lakstau :flo
as taip pat linkiu visiems KANTRYBES, nes nei su vienu is anksciau mano gertu ad nereikejo jos tiek, kiek su situo, bet dabar viskas tvarkosi ir as tai jauciu :DD

Aciu :flo Man del taves irgi labai dziugu :super
Tiesa, nzn, ar cia nuo Seroxato (siaip yra pasaliniuose nurodytas) - labai prakaituoju naktim....Bet as ir siaip karscio netoleruoju, turiu problemu su skydliauke (hiperfunkcija). Bet ka tas prakaitavimas, lyginant su gera savijauta =)
O gal dar kas pastebejot retesni pulsa? Vakar vakare pradejau biski bijot, nes buvo 54 k/min. (ot ir turek spaudimo matavimo aparata - netureciau, ramiau butu :D)
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219316 Na va, šiand man išrašė šito paroksetino. Žiūrėsiu kaip bus :)))
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
sapnabernis rašė:Na va, šiand man išrašė šito paroksetino. Žiūrėsiu kaip bus :)))

Dalinkis ispudziais, idomu, kokie bus tavo pojuciai =)
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219323 aha, rytoj pradėsiu. Sakė pirmą sav po pusę tab gert (o viena tab - 20mg). O vėliau visą.
Įdomu ar bus tų pašalinių poveikių, nors draugai sako, kad vargu. Greit prie visko priprantu :achtung
Varau į pardę nusipirkt gražaus sąsiuvinio ir vesiu medsų dienoraštį :))) Nes dar estazolamo išrašė nakčiai (nors norėčiau zolpidemo :achtung ) ir klonazepamą po biški retint pradėsiu. Tai užsirašinėsiu kiekvienos dienos išgertus vaistus, dozes, pojūčius ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219366 Na va, pirmoji diena su paroxetinu :)))
Išlėkiau į šūlę išgėręs 10mg jo ir su ketvirčiu klonazepamo po liežuviu (po biški mesiu).
Antrą pamoką prasidėjo neramumas, nenustygimas vietoj, jaučiaus kaip ant ratų, labai aktyviai dalyvavau pamokose, praėjo kojų judėjimas, hiper atviras pasidariau. Aprimau vėliau, bet kažkoks nuobodulys užėjo ir išdūmiau namo.
Va dabar sėdžiu prieš 6 karštus sumuštinius (balta duona, sūris, dešra, kečupas), obuolio skilteles, papjaustytą rūkytą sūrį, dar bliūdą tuno salotų, kurias apetitui esant dievinu (tunas, sūrio, juodos duonos gabaliukai ir majonezas), stiklą kolos (ją geriu gal kokius keturis kartus per metus, bet kažkaip užsinorėjau šiandien) ir puodelį mėtų arbatos.
Truputį užkandęs padarysiu kokius 25 atsispaudimus, tempimo pratimų ir tęsiu valgymą. Vėliau, gal kokia kūryba užeis ir parašysiu ką nors pagaliau.
Vnž, viskas gerai :lakstau nėra jokio pykinimo (perspėjo, kad gali būt), tik galvą truputį skauda.
Nenustygimas vietoj ir vakar (be AD) buvo, bet tai tikriausiai todėl, kad klonazepamą mažinu.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
sapnabernis rašė:aha, rytoj pradėsiu. Sakė pirmą sav po pusę tab gert (o viena tab - 20mg). O vėliau visą.
Įdomu ar bus tų pašalinių poveikių, nors draugai sako, kad vargu. Greit prie visko priprantu :achtung
Varau į pardę nusipirkt gražaus sąsiuvinio ir vesiu medsų dienoraštį :))) Nes dar estazolamo išrašė nakčiai (nors norėčiau zolpidemo :achtung ) ir klonazepamą po biški retint pradėsiu. Tai užsirašinėsiu kiekvienos dienos išgertus vaistus, dozes, pojūčius ir t.t.

As iki siol geriu po 10 mg (puse tabletikes ;) )
Faina, kad pirma diena palyginus gera, linkiu tau kuo maziau blogiu pojuciu :flo
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219392 Dėkui, matyt jų ir nebus, jei pirmą dieną nėra =)
Parašė bimbam123
sapnabernis rašė:Dėkui, matyt jų ir nebus, jei pirmą dieną nėra =)

Bent man šalutiniai poveikiai pradėjus vartot paroxetina trenkė trečią dieną, kai didinau dozę iki 20mg. Sėdėjau paskaitoj ir staiga pasidarė bloga - pykino, prakaitas išmušė, lietis vaizdas pradėjo, jau galvojau išbėgsiu bet kurią sekundę, bet šiaip ne taip ištvėriau tą likusį pusvalandį. Tada vėl kelias dienas po pusę tabletės gėriau, bet vis tiek jau buvo tie šalutiniai poveikiai, tik mažesni. Po kokios savaitės vėl padidinau. Žodžiu, išnyko šalutiniai poveikiai po gero mėnesio, dabar kaip ir nebėra jų, na ir problemos, dėl kurių gydžiausi, praktiškai išnyko, gal psichoterapija pagaliau padėjo. Po savaitės ar dviejų keliausiu pas psichiatrą, jau reikės bandyt gal mažint. Baisu truputuką :/
ParašėCikadelė
#219482 O aš laukiu kada man pasakys,kad seroksato gert nebereiks :) Nors kažkodėl nemanau,kad greitai tokių žodžių sulauksiu.
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Cikadelė rašė:O aš laukiu kada man pasakys,kad seroksato gert nebereiks :) Nors kažkodėl nemanau,kad greitai tokių žodžių sulauksiu.

O kiek laiko tu juos geri?
Man psi sake, maziausiai pusmeti reiks gerti.
Tiesa, buvo uzsimines, kad su laiku juos keis i Cipralexa, nesuprantu, kodel. Na kovo 1 zygiuoju pas ji tai ir pasiklausiu
ParašėCikadelė
#219521 Geriu nuo birželio 18d. praeitų metų.Šiandien sakė,kad jau galvosim,kad šis mėnuo vaistų bus paskutinis :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Brunhilda
Cikadelė rašė:Geriu nuo birželio 18d. praeitų metų.Šiandien sakė,kad jau galvosim,kad šis mėnuo vaistų bus paskutinis :lakstau

ooo, kaip faina :) O po kiek geri?
ParašėCikadelė
#219638 Po 20mg.