Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#20654 Čiupakabrą? =)
ParašėTomash
#20655 joa dovanoju tik imk :D atrodo kaip zmogus bet oi pavojinga :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Tomash rašė:joa dovanoju tik imk :D atrodo kaip zmogus bet oi pavojinga :D :D

Inkelk foto... =)
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#21928 Klausimai veterinarui...arba zmoniu durnumui nera ribu.

-Kanarele piktai sparnais plaikstosi ir neleidzia paimti kiausinio is lizdo.Ka daryti,a?
-Mes cia sunelinufotkinom su fotoblykste.Pasakykite, ar jis dabar nelabai kankinasi?
-Benamis suo uzklydo i musu parduotuve, surijo visas sosiskas, ir vistiek neiseina.Kaip ja isvyti?
- Cia pas mus guli briedis, numustas masinos.Taip gal jus atvaziuokite, kur nors ji isvezkite ir palaidokite, kad mentams vakarienei nieko neliktu...
-Kur galeciau nusipirkti kates kvapo dezodora?
-Nuo kokio amziaus dekoratyviom vistelem leistina pradeti lytini gyvenima ?
-Musu suniuko oseinamoji anga itrauke termometra.Ka daryti?
-Banguotoji papugele nutupe ant ikaitusios keptuves. Nepakyla jau kokias 5 minutes.Kas jai nutiko?
-Kam varyti kirminus katei, jei ji niekur nevaiksto? Ji pas mus 3 menesius sode gyveno, ir nieur ,kur yra kirminu nevaiksciojo...
- mes turime 2 menesiu chi-chua-chua suniuka, mes ji kazkaip 3 dienas nepamaitinom.Kodel jis nepasikelia, liudnia ziuri ir daznai kvepuoja?
-Nukirpti kaciukams virkstele?Jus ka? o kaip jie kakos ir siusios?
-Musu kate pries 2 valandas elektra nutrenke.Ji ir dabar dar nejuda,kaip jus manot ji dar gyva?
- Is gatves i musu buta ileke kazkieno pitbulis.Sudauze veidroti, apurzge mus, apmyzo kampa ir isejo.Jis nepasiutes?
- Rotveileris suzeistas peiliu i kakla.Visas butas iskruvintas.Reikalingas jam daktaras ar siaip viskas praeis?
-Musu Maskvos sargybinis kazka sode suede, ar tai pele, ar tai koki suniuka, ar tai nera jam kenksminga?
- I musu karine baze pateko bebras, va vaiksto dairosi vis,iesko kazko..kaip ji isvyti?
-Gelbekite, cia zasis tvenkinyje...
- Pas mus akvariume suluzo filtras ir termoreguliatorius.Atsiuskite daktara, tegul pakeliui jis nuperka naujus.
- Kur Kaune nusipirkti kales pieno?
- Man skubiai reiketu suzinoti, ar pingvinai prakaituoja?
- Ar yra vezliai ,kurie ziemai nemeta sarvus?
- Mes savo koli davem kaula, dabar jis guli ,saugi ji ir niekam jo neduoda, gal galetute atvaziuoti ir ji uzmigdyti?
- Musu katinas serga jau dvi savaites...kaip mes jam galetume skubiai padeti?
- Kaip galetume beskausmo uzmusti savo suni,kad nereiketu kviesti gydytojo?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21939 netikiu, kad žmonės taip galėtų kalbėti?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21971 o as tikiu...tokiu durneliu buna kad kartais nei juoktis nei verkt is ju... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#37900 nu as cia pasirodysiu gal panasiai kaip anu klausimu autoriai, bet mano akvariume vanduo kazkodel pasidare neskaidrus. nesuprantu kodel. filtra naudoju, bet zuvys matosi blogai :) kodel?
Parašė autumn
#52741 Musytės :bloga Tos, kur nuo vaisių atsiranda :bloga Ryt reikės šiukšles išsinešt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#65693 Auginu dabar vabalo lervą :) Gyvena pas mane jau du mėnesius. Tai mano pirmasis kartas, kada auginu vabalo lervą. Anksčiau esu bandęs auginti drugelių vikšrus.
Tikiuosi dabar nieko nenutiks ir pavirs į gražų vabalą :flo

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė costa
#65803 Vajeeeee, kokia šlykštynė!!!!!!! :x
Vartotojo avataras
Parašė consvela
Medeja rašė:nu as cia pasirodysiu gal panasiai kaip anu klausimu autoriai, bet mano akvariume vanduo kazkodel pasidare neskaidrus. nesuprantu kodel. filtra naudoju, bet zuvys matosi blogai :) kodel?

1) išplauk filtro kempinę (jei to dar nepadarei. 2) gal reik keist bio filtro kasetę 3)pakeisk bent ketvirtį vandens (nuo dugno). 4) gal kurios nors žuvelės išneršė?
Vartotojo avataras
Parašė Egidoška
#67431 as dabar auginu du juru parsiukus...

Tas mazsesnis tai berniukas Margius,jam 3 men. Ta kita tai mergaite Puke jai 5 metai. Tarpusavyje labai nesutaria ir pjaunasi,todel mes juos laikome atskirai :DD
Paveikslėlis