Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėŠiršė
#220474 kur*a, išsikrušk.
nekenčiu saldžių mergaitiškų MERGAITIŠKŲ panialių. su visais savo "awwww kaip mielaaa" ir "man reikia apkabinimo" ir trapios mergytės, kuria reikia pasirūpint, role. visad stebėjaus, kaip vyrai gali užkibt ant tokios manipuliacijos. su tokia mylintis turėtum kaip pedofilas jaustis. dar pasidaro graudu, kai tokios mergytės kitaip elgtis nemoka. kalba su visais meiliai. Tokios gležnutės, žinot, ir su jomis elgiamasi atsargiai.

O tik parodyk charakterį, ir tave kruš kas netingi, na, netiesiogine prasme, nes su tavim galima būti grubiam, galima įžeisti - išgamos žino, kad atsilaikysi.

Tai va, nekenčiu tos mergaitės šviesiais plaukais ir išplėstom akim.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#220642 O man tai visai patink Aistė Paškevičiūtė (num...jei čia tas rašinys buvo parašytas būtent apie ją ar pnš.)
ParašėŠiršė
Ramu5 rašė:O man tai visai patink Aistė Paškevičiūtė (num...jei čia tas rašinys buvo parašytas būtent apie ją ar pnš.)

Nepažįstu aš Aistės Paškevičiūtės ir man ji nerūpi =)
ParašėKūnas
#220833 Jei būčiau tironas, uždrausčiau skaipus ir liepčiau vietoj to eiti p*stis. Nes ištisas vaitojimas mažiau trukdo, nei tie idiotiški pyptelėjimai.
ParašėKatastrofa
#220838 Užpisau pati save :achtung Ot kurv...
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#221043 supisti koshmarai
Vartotojo avataras
Parašė bauhausas
#221284 everything is great
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#221571 Kas tą d*bilą vieną dieną suvisam užčiaups: reikia tikėtis, kad vienądien neįkremtamas kąsnis pro jo "trūbkę" burnon nuriedės...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#221573 Neuzsprink garsiai rekdamas
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#221614 Supisti gobšūs išgamos-viršininkai. Kai patiems, šikniams-tai ir 4000 alga neatrodo per didelė, o pavaldinių vos didesnė už minimumą-akis bado. Nubraukti, sumažinti. Šlykšti veidmainė išgama :shit
ParašėKatastrofa
#221678 Kur**, ble, nach, kaip užpisa laukti.
Parašėnemoku
#221702 Bet tai kaip žmogus toks durnas gali būti? Neigiamas IQ? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#221762 na ***
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#221796 o keiktis yra negražu...