Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#205319 O as si pereita sestadieni, akropolyje o po to "pogo" prisigeriau, po pusantru metu pertraukos, tai iki siol negera, ir nebeplanuoju gert :bloga
Parašėeggle
#208465 Noriu jūsų paklausti, ar žmogus per mėnesį išgeriantis beveik kas savaitę, jau laikytinas turintis problemą?Išgeriantis iki visiško nusigėrimo.
Ir kokia knyga padėtų tokiam žmogui?Aišku jei yra tokia knygą...
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208467 mano nuomone,jei iki zemes graibymo ir kas savaite.hmm...gal dar neturi rimtu problemu,bet tikrai tures....
knygu daug...dabar nei vienos neprisiminsiu,bet pasidomek bibliotekoj ar knygyne =)
Vartotojo avataras
Parašė aladdin sane
eggle rašė:Noriu jūsų paklausti, ar žmogus per mėnesį išgeriantis beveik kas savaitę, jau laikytinas turintis problemą?Išgeriantis iki visiško nusigėrimo.

Na, jei gali gyvent be alkoholio po savaitgalio, tai jau šis tas. Tada reiškia jis bando nuo kažko pabėgti alkoholyje.. Pabandyk surasti ko jo gyvenime trūksta. O tada, gali pabandyti padėti spręsti problemą. Bet atsargiai, nes niekas nemėgsta kai kišami patarimai, o ypač kai tai apie skaudžias temas. O dėl knygos.. norėčiau, ir, matyt, ne aš vienas, kad toks stebuklas egzistuotu :)
Parašė busgerudienu
#218707 Geriu dukart i menesi nedideliais kiekiais tai yra 1 sidro arba 1 alaus visam vakarui :da
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#218723 dar kol kas negėriau (laikausi =) )
Parašė Underdog
#220656 Vartoju 5 dienas savaitėn stresinėm situacijom. Nėra skirtumo ką, kadangi alkoholis šlykštynė. Šventėm negeriu, su draugais irgi ne, vadinas vartoju kaip narkomanas. Dienon trijų po 50 užtenka, kartais mažiau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220658 bet cia alhogolizmas :bloga
Parašė Underdog
#220659 Na praktiškai gaunasi taip. Na bent jau kokį 4tą metų nesu buvęs girtas, ar pan. 1 promilė, ar pusė jos, man yra dažnai reikalinga. Gaunasi psichologinė priklausomybė lengvam girtumui.

P.S prisigert noro niekada neturiu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220670 na tai vistiek alhogolizmas..as tik sakau , nes pats gal nepripazysti...pripazinus beda galima galvot kaip ja sprest =)
Parašė Underdog
#220677 Na aš kol kas nežinau kaip spręst. Laikau save priklausomu, neneigiu. Bet alkoholikas truputį netikslu. Esu patyręs gal tik porą kartų kas yra pagirios.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
eggle rašė:Noriu jūsų paklausti, ar žmogus per mėnesį išgeriantis beveik kas savaitę, jau laikytinas turintis problemą?Išgeriantis iki visiško nusigėrimo.

toks žmogus marods laikytinas alcoholic'u
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#227378 Vartoju tik alu 4-6 per menesi , bet neprisigeriu , dabar ne i tema zole siek tiek dazniau , o haliucinogenu sitam uzkampi negaunu
Parašė C'est la folie
molochas rašė:Vartoju tik alu 4-6 per menesi , bet neprisigeriu , dabar ne i tema zole siek tiek dazniau , o haliucinogenu sitam uzkampi negaunu

Haliuciogenų gautum - depresijos klube nesedėtum :D
Parašėnegative
. rašė:
molochas rašė:Vartoju tik alu 4-6 per menesi , bet neprisigeriu , dabar ne i tema zole siek tiek dazniau , o haliucinogenu sitam uzkampi negaunu

Haliuciogenų gautum - depresijos klube nesedėtum :D

o nuo kada žole ne haliuciogenas? :O